Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Fegyver összehasonlító oldal?

Fegyver összehasonlító oldal?

Figyelt kérdés

Néhány fegyvert szeretnék összehasonlítani, érdekesség szempontjából.

Konkrétan:

M4A1, M16, AK-47, AK-74 és UZI, SCORPION ( vz 61, esetleg a 9 mm-es változata ), MP5.

Csak kíváncsi vagyok. Tudtok mondani ehhez honlapot, ahol össze tudom hasonlítani?

2014. máj. 22. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Tele a youtube ilyenekkel.Nem linkelek mert eszek,és azért keresni kell.Beírod:AK vs M4

Pérsze ámerikaiul fognak beszélni benne mert itthon nem lehet fullautod,így teszt sincs.

2014. máj. 23. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha brit-angol akkor megértem, ha amerikai akkor kisebb gond lesz. Ugye különbözik a két nyelv és az amcsik még hadarnak is. Persze megértem, csak nehezebben.

Egyébként köszi, ment a zöld.

2014. máj. 23. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Angol?Az angoloknál lassan a konyhakéseket is betiltják.Senkinek nem lehet semmije ott,de nézheti a Jimjam et.Igaz légpuskád lehet akármilyen.

Csak amerikai.

http://www.youtube.com/watch?v=3VRrc2n0NXg

http://www.youtube.com/watch?v=3VRrc2n0NXg

2014. máj. 23. 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. máj. 23. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Kivalasztod a lehetosegek kozul a fegyvereket, majd "compare now" es a kovetkezo oldalon meret/kaliber stb. alapjan egymas melle allitja oket.

[link]

Ezen az oldalon csak kezi fegyvereket tudsz hasonlitgatni.

2014. máj. 24. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!