Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol lehet második világháborús...

Hol lehet második világháborús mintára készült egyenruhát vásárolni?

Figyelt kérdés

Szeretnék beszerezni egy utángyártott, német, Wermacht, SS, vagy Falschirmjäger egyenruhát, csak még nem találtam egy üzletet sem, ahol lehetne vásárolni ilyet. Esetleg tudna-e nekem segíteni keresni egy ilyen weboldalt, vagy üzletet.

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2014. máj. 18. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
2014. máj. 18. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebayen rengeteg ilyen ruha van. De én pl varrattam egy külön varróval az 1. VH-s K.U.K. egyenruhámat. Szerintem jobban megéri.
2014. máj. 18. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2014. máj. 19. 06:08
 4/6 anonim ***** válasza:
2014. máj. 19. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanott fogsz találni igaz magyar egyenruhát is abból az időből.

Korhű mását annak a 200.000 magyar katonai ruhának, akik nem jöttek vissza a Don-kanyarból.

Szerintem abban villogj inkább. Megérdemlik az áldozatok.

2014. máj. 19. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Persze, arra is gondoltam, és vennék, de vagy kétszer drágább egy magyar zubbony, mint egy komplett német egyenruha. Ráadásul még valaszték se nagyon van.

Valamint elsősorban airsoftra használnám, oda meg nem akarok egy közel 100 ezer ft-os göncben menni. :)

2014. jún. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!