Az ukrán helyzet miatt, ha a NATO Magyarországot kényszerítené általános sorkatonai szolgálatra, egyet értenél, hogy uránok mellett, oroszok ellen viseljünk hadviselést?
Mindig a ROSSZ oldalon állunk.....
Igaz mikor a kérdés fellett rakva még nem volt ilyen a helyzet.Amúgy meg az Orosz pont a NATOtól félne mikor megnézi a Nato meg a Blackwater.inc hadstatisztikáit....
Egyik fél se volna jó ha áthaladna az országon!!!!MERT AZ ELSŐ VONAL MINDIG A SZENNY (GOLYÓFOGÓK=BŰNÖZŐK) s majd csak utánuk az "elit" (kultúrált,tiszt stb.).
Nem tudom, az a hat pontozó, aki leminősítette a #5-ös hozzászólást, hol él, mert én egy az egyben hasonlókat tapasztalok. És nem csak a weboldalakon, hanem az élet más oldalain is. Még azt is sejtem, mire megy ki a játék: legyengítik a Pengőt, hogy örüljön a birka nép az új Forintnak.
Persze ezt a bejegyzést nem mindenki érti.
#43: A krőzusok módszere szerint, ha valamit nagyon akarunk, elég állandóan ismételgetni. Ezért én is ismételem:
A BRICS nyer, mert mellettük az igazság és a Föld lakóinak nagy része idejében rájön, hogy a harminc extragazdag család totális globális diktatúrára hajt, de közben demokráciát hazudik, ők soha nincsenek a Forbes magazin címlapjain és bábsereggel akcióznak.
A valóságot néven kell nevezni, a rejtőzködőket feltárni, a hazugságokat kipellengérezni, a Biden-bábokat a helyükön kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!