Ha Szlovákiában élek, de magyar az állampolgárságom akkor lehetek Magyarországon katona?
ma 12:56
Mondja ezt az, aki egy véresszájú kommunista rablógyilkos nevével reggelt ide....
"Mondja ezt az, aki egy véresszájú kommunista rablógyilkos nevével reggelt ide...."
Na én nem kezdek egy újabb körbe az álláspontom igazát megvédeni! Maradj abban a hitben amiben vagy és kész.
ma 13:29
Milyen álláspontod lehet egy embereket verető/ölető mocskos patkánnyal szemben? Természetesen az, hogy elítéled. Mindegy, ha valami régebbi sérelemre célzol -mert esetleg másnak is szúrta a szemét a hülyeséged, ami nem volna meglepő- akkor tudatom veled, hogy én most először szóltam be a nevedre. Ennélfogva nem tudom, hogyan "védekeztél" a múltkor, mondjuk nem is nagyon érdekel. Ha egy csöppnyi kis gerinc is van benned, dobod a neved.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__5623..
Senki sem mert még válaszolni...
Egyébként az álláspontom megvédése"kötetekre rúgna"...-előveszem az egyiket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__560..
...és a továbbiakban nem reagálok ITT ezekre a"dolgokra"mert ITT nem ez a kérdés hanem ez:
"Ha Szlovákiában élek, de magyar az állampolgárságom akkor lehetek Magyarországon katona?"
Amire jómagam válaszoltam...-amire az úr vagy hölgy belémkötött.
Hihetetlen mennyire analfabéta emberek vannak.
Az első kérdésed amit kiirtál teljesen baromság. Ellentmondásos, és semmi értelme.
A második kérdésed pedig egy állitás. Aki mást mond az hülye. Nem fogadsz el semmilyen véleményt a sajátodon kivül.
A 25%-os helyes válasz arányod pedig tükrözi hogy mennyire baromságokat is szoktál írni. Senki nem ad hitelt annak amit mondasz. Valószinüleg ez a való életben is igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!