Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Nemzeti Közszolgálati...

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen belül a Hadtudomány és Honvédtiszti karon lévő Pszichológia vizsgálat mikből?

Figyelt kérdés
Konkrétan milyen tesztek vannak,mit kell csinálni,milyen kérdéseket tesznek fel és egyéb tanácsok érdekelnek.

2014. ápr. 24. 18:53
 1/8 A kérdező kommentje:
*miből áll?
2014. ápr. 24. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:

3 kérdéssel ezalatt tették fel ezt.

IQ teszt, Személyiség teszt(gépen feladnak kérdéseket pl. kit szolgálsz: A hazádat, A miniszterelnököt, A népet) és pszihologussal elbeszélgetés.

Ezutobbi már csak formaság, viszont nézi a testtartásod, és ha pl úgy ülsz mint valami meleg (befelé álló lábak) akkor alkalmatlannak minősithet. Legyél határozott, de mégsem nagyképű.

2014. ápr. 24. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

bármi legyél csak ne nagyképű, azt nagyon nem díjazzák, és még egy jó tanács soha nem kérdezz vissza inkább válaszolj hosszabban mindenre kiterjedően

egyébként a pszichológia a következő: IQ teszt, személyiség teszt, 300 kérdéses teszt, reakció teszt, pszichológiai elbeszélgetés ( max 10 perc ) miért akarsz katona lenni, hobbi iskola tanulmányaid drogozol iszol mennyit bulizol stb....

2014. ápr. 24. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindig őszintén válaszoljak vagy néhány dolgot inkább tartsak titokba?Ha valami olyan dolgot csináltam (pl.drog) azt mondjam el vagy tartsam titokba?
2014. ápr. 24. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
3 darab A4-es lapot fogsz kapni már kora reggel amit nap végére ki kell töltened, szinte minden 3-4. kérdés a droggal kapcsolatos ( van ami burkoltan ) szerintem ha drogoztál ismerd be, a pszichológus nagyon képben van ebben a témában, én nem drogoztam de amennyit felsorolt hát nem mondom rendesen leizzasztott szerintem előbb utóbb kiderülne de aztán ki tudja lehet valahogy ki lehet játszani
2014. ápr. 24. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát fura.. :D Én mindenre nemet mondtam és a pszihomókus egy árva szót nem kérdezett a drogokról se semmiről. Annyit kérdezett miért megyek katonának, milyenek itthon a viszonyok, és hogy milyenek lettek az eredményeim.
2014. ápr. 24. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
mármint azt jelöltem hogy nem csináltam semmit*
2014. ápr. 24. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
én is mindenre nemet mondtam de nálam több helyen is megkérdezték nem csak a pszichológusnál
2014. ápr. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!