Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért bunkók a katonák a...

Miért bunkók a katonák a toborzóirodában?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Mert nem köszöntél

;-)

2014. ápr. 10. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem bunkók azok.. Nem a legkedvesebbek de szerintem ha bemész az okmányirodába vagy a postára ott sem fognak mosolyogva fogadni.

Ha ennyitől kiakadsz hogy ott igy viselkednek veled akkor javaslom felejtsd el a honvédséget mert a kiképzésen sem fognak megkérni semmire... :)

2014. ápr. 10. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
mert katonák?
2014. ápr. 10. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

"Miért bunkók a katonák a toborzóirodában?"

Mert az a dolguk. Katonák.

*pontosabban honvédek

2014. ápr. 10. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem hozzáállás kérdése, hogyan viszonyulsz hozzájuk mennyire vagy tisztelettudó, nem szeretnek egy valamit többször elmondani egyszer elmondják jegyezd meg nem szeretnek ismételni :D

Meg különben is 120 ezer bruttóért én sem mosolyognák annyit vagy lehet rossz napja volt

Ha a toborzók bunkók ne tudd meg mi vár rág Kecskeméten a pszichológusnál.....

2014. ápr. 10. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha elgondolkodsz azon, kik állnak katonának, megérted.

Ha te is közéjük kerülsz, ezeknél csak bunkóbbakkal fogsz találkozni.

2014. ápr. 11. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez igen. Miért gondolod hogy csak bunkók állnak katonának? :)

Így elnézve téged inkább te vagy a bunkó nem pedig mi. Én sem magamat nem tartom annak sem pedig azokat akikkel szolgálok.

Nem attól függ hogy valaki bunkó hogy mit dolgozik hanem attól hogy milyen ember.

Nos pl. attól eltekintve hogy mit dolgozol(De gondolom inkább tanulsz) te egy igen sötét ember vagy. Jé és látod? Te nem is vagy katona! :)

2014. ápr. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!