A Katonai alkalmassági vizsgálaton mennyire nézik a tesztoszteron szintet?
Venni akarok teljesítmény fokozót(nem szteroid) viszont nem akarom hogy emiatt kiszűrjenek. Szóval mennyire nézek az ilyesmit és kiszórnak e miatta vérvételen/vizelet vételnél?
Hot blood 2.0-ról van szó.
Igen ezért kérdeztem mert énis láttam nem egy olyan embert aki azért biztos hogy nem cucc mentes mikor tavaly voltam.
Aztán szeretném túlteljesíteni magam de nem akarom hogy alkalmatlan legyek emiatt.
A legnagyobb probléma h gőzöm sincs hol kérdezhetném meg inkább. Leginkább valami olyan ember kéne ugye aki koxol és mégis volt alkalmasságin mert ha az olyat nem szűrik ki akkor ezt sem.
Nem tudom mert széleskörű orvosi vizsgálat van és akár erre is kiterjedhet.
Ezt tapasztalatból mondod h semennyire mert voltál, és te is szedsz hasonlókat vagy csak tippelsz amúgy?
Belekötni bármibe beletudnak.Én speciel nem szedném be.Mert megkérdezhetik,hogy e nélkül nem tudsz teljesíteni?Akkor itt nincs helye.
Inkább sportolj rendszeresen fokozatosan.
Akkor részletesebben elmondom hogy értem mert úgytünik hogy rosszul fejeztem ki magam.
Tehát mostanában venni akarok hot blood-ot.
Ki akarom probálni előtte hogy hogy teljesitek vele szóval 2-3x bevenném edzéskor.
Erről szólt a kérdés hogy ez okoz-e valami problémát.
Alkalmasságin csak fizikai előtt venném be tehát egészségügyi után miután megvoltak a vizsgálatok.
Kizárt, hogy nézzék, ezt csak jól felkészült laborok képesek elvégezni, kórházak közül is csak egynémelyben van ilyen vizsgálat.
Nem tudom milyen idős vagy, de ne szedjél semmilyen teljesítményfokozót, mert lehet, most javítani fogsz magadon, később viszont hatalmas gondjait lesznek, ami nem hiszem, hogy jól befolyásolná az ilyen irányú karriered.
Megfelelő edzés, megfelelő pihenés, megfelelő étkezés, stresszmentes környezet.
Ezek a legjobb doppingszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!