Miért van/volt háború Izrael és Pakisztán között. Mi köze ennek Palesztinához?
Azért mert Palesztina legnagyobb részét Izraelhez csatolták jogtalanul a 20. században.
Rengeteg videó van fent amin lehet látni hogyan buldozerezik le a palesztin lakó épületeket hogy majd az izraelitáknak építhessenek rajta új otthonokat.
Cionista törekvéseknek ez a legsúlyosabb eredménye, újraélesztették a többször lerombolt zsidó államot.
Módszeresen kiűzték a palesztin lakosságot a hazájukból. Az ENSZ persze csak figyelmeztet, nem avatkozik közbe ami szerintem azzal magyarázható hogy biztos vannak az ENSZ-ben is cionisták, nagy tőkések akiknek érdeke Izrael kiterjesztése.
Az ellenálló palesztin lakosságot elizolálják, ellehetetlenítik az életüket, rengeteg palesztin elmenekült már, ENSZ nem győzi létesíteni a menekült táborokat számukra. Vannak palesztinok akik fegyverrel támadnak az izraelitákra, robbantanak, őket terroristáknak bélyegzik meg és így az összes palesztinnal szemben ellenségesen bánnak az izraeliták, a kis palesztin gyerekeket is mozgó pokolgépnek nézik.
Izraelnek 1 milliót meghaladó, modern hadserege van, Palesztinának pedig alig maradt valami értéke, úgy tudom a tengerparttól is elvágják őket az izraeliek, szóval a tengeri kereskedelemtől is elfognak esni.
Marczell nevű felhasználónak:
Nem akaroma zsidókat védeni, de kicsit félreinformált valaki: Izraelnek a bűdös életbe nem volt egymillió katonája. Valahol 160.000 és 200.000 körül van tartalékosokkal együtt.
19.16-os nem ír hülyeséget, megnéztem és Wikis adatok szerint:
Active personnel 176,500
Reserve personnel 445,000
Szóval kb jól lőtted be, én akkor kevertem egy másik ország haderejével a számot.
Izrael hadi kiadásai mögött jócskán akad amerikai támogatás, úgy tudom hogy előretolt bástyája az USA-nak Izrael a közel-keleti térségben.
Marczell, te viszont SEMMIT nem lottel be jol.
1, Palesztin orszag, allam SOHA nem letezett a tortenelem soran.
2. Palesztina a Zsido Kiralysag LATIN neve.
3. Ezt a latin nevet hasznaltak mindig Izraelen kivul, pld a Torok Porta amikor fennhatosaga ala tudta kenyszeriteni a zsidokat, akkor a teruletet "A Torok Porta Palesztin Vijaletje" - nek nevezte, nagy mikor az angolok mandatumot szereztek a teruletre az I. VH utan, akkor a Palesztin Mandatum volt a neve. Vagy pld amikor a II. VH alatt a palesztinai ZSIDOK felallitottak egy, a Szovetsegesekkel egyutt harcolo hadsereget, annak "Ofelsege Palesztin Hadsere" volt a neve.
4. A palesztin NEPET Arafat alakitotta ARABOKBOL 1964-ben a Krem strategiainak tanacsara, es ezek az arabok FELVETTEK A TERULET nevet. Tehat a Palesztina nev nem az araboktol jon, hanem az arabok FELVETTEK a terulet nevet, ismetlem 1964-ben.
Ja, meg egy: meg az 1970-es evekben is ment Pesten egy vicc.
P-vel kezdodik, a-val vegzodik es kis zsido gyerekek jonnek ki belole, mi az?
A valasz az volt, hogy Palesztina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!