Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért van/volt háború Izrael...

Miért van/volt háború Izrael és Pakisztán között. Mi köze ennek Palesztinához?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az ott élő muszlim/arab közösség miatt volt, és az érdekeik miatt.
2014. ápr. 4. 11:12
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
nem volt soha háború Izrael és Pakisztán között, max diplomáciai konfliktus, mert Izrael támogatja Indiát, illetve pakisztáni bázisai vannak olyan terrorszervezeteknek, ami gondolom palesztin, libanoni vagy szíriai vonalon keresztül Izraelt támadja
2014. ápr. 4. 12:04
 3/15 Marczell ***** válasza:
29%

Azért mert Palesztina legnagyobb részét Izraelhez csatolták jogtalanul a 20. században.

Rengeteg videó van fent amin lehet látni hogyan buldozerezik le a palesztin lakó épületeket hogy majd az izraelitáknak építhessenek rajta új otthonokat.

Cionista törekvéseknek ez a legsúlyosabb eredménye, újraélesztették a többször lerombolt zsidó államot.

Módszeresen kiűzték a palesztin lakosságot a hazájukból. Az ENSZ persze csak figyelmeztet, nem avatkozik közbe ami szerintem azzal magyarázható hogy biztos vannak az ENSZ-ben is cionisták, nagy tőkések akiknek érdeke Izrael kiterjesztése.

2014. ápr. 4. 13:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Szóval az izraeliek és a palesztinok harcolnak? Ez a "harc" miben nyilvánul meg mostanság?
2014. ápr. 4. 13:35
 5/15 Marczell ***** válasza:
38%

Az ellenálló palesztin lakosságot elizolálják, ellehetetlenítik az életüket, rengeteg palesztin elmenekült már, ENSZ nem győzi létesíteni a menekült táborokat számukra. Vannak palesztinok akik fegyverrel támadnak az izraelitákra, robbantanak, őket terroristáknak bélyegzik meg és így az összes palesztinnal szemben ellenségesen bánnak az izraeliták, a kis palesztin gyerekeket is mozgó pokolgépnek nézik.

Izraelnek 1 milliót meghaladó, modern hadserege van, Palesztinának pedig alig maradt valami értéke, úgy tudom a tengerparttól is elvágják őket az izraeliek, szóval a tengeri kereskedelemtől is elfognak esni.

2014. ápr. 4. 14:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Ki 0%-ozta le a válaszolót? O.o?
2014. ápr. 4. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Marczell nevű felhasználónak:

Nem akaroma zsidókat védeni, de kicsit félreinformált valaki: Izraelnek a bűdös életbe nem volt egymillió katonája. Valahol 160.000 és 200.000 körül van tartalékosokkal együtt.

2014. ápr. 4. 19:16
 8/15 Marczell ***** válasza:

19.16-os nem ír hülyeséget, megnéztem és Wikis adatok szerint:

Active personnel 176,500

Reserve personnel 445,000

Szóval kb jól lőtted be, én akkor kevertem egy másik ország haderejével a számot.

Izrael hadi kiadásai mögött jócskán akad amerikai támogatás, úgy tudom hogy előretolt bástyája az USA-nak Izrael a közel-keleti térségben.

2014. ápr. 4. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Marczell, te viszont SEMMIT nem lottel be jol.

1, Palesztin orszag, allam SOHA nem letezett a tortenelem soran.

2. Palesztina a Zsido Kiralysag LATIN neve.

3. Ezt a latin nevet hasznaltak mindig Izraelen kivul, pld a Torok Porta amikor fennhatosaga ala tudta kenyszeriteni a zsidokat, akkor a teruletet "A Torok Porta Palesztin Vijaletje" - nek nevezte, nagy mikor az angolok mandatumot szereztek a teruletre az I. VH utan, akkor a Palesztin Mandatum volt a neve. Vagy pld amikor a II. VH alatt a palesztinai ZSIDOK felallitottak egy, a Szovetsegesekkel egyutt harcolo hadsereget, annak "Ofelsege Palesztin Hadsere" volt a neve.

4. A palesztin NEPET Arafat alakitotta ARABOKBOL 1964-ben a Krem strategiainak tanacsara, es ezek az arabok FELVETTEK A TERULET nevet. Tehat a Palesztina nev nem az araboktol jon, hanem az arabok FELVETTEK a terulet nevet, ismetlem 1964-ben.

2014. ápr. 5. 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg egy: meg az 1970-es evekben is ment Pesten egy vicc.

P-vel kezdodik, a-val vegzodik es kis zsido gyerekek jonnek ki belole, mi az?

A valasz az volt, hogy Palesztina.

2014. ápr. 5. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!