Tudtok sztorikat a dél-szláv háborúból?
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 21:02
1/4 anonim válasza:
Nekem az osztalytarsam meselte,hogy az anyukajanak felgyujtottak a hazat a szerbek Koszovoban, de nem ö volt az egyetlen szoval ez nem valami jo sztori...
2/4 anonim válasza:
Jó sztorit akarsz egy olyan háborúról ahol olyan kegyetlenkedéseket követtek el a háborúzó felek hogy azt még Hitler is megirigyelné?
Egy olyan háborúról ahol ha horvát vagy szerbiában halott vagy, ha szerb vagy horvátországban halott vagy, ha muszlim vagy ehhez még keresztre is feszitenek? Ahol a horvát nőket a szerb katonák sorba erőszakolták végig volt hogy 1 nőre jutott 10 katona?
Nem valami jó sztori... besz*rok komolyan.
Tessék itt egy jó sztori:
Olvasgasd át. 1800 katonából 1 sem élte túl a horvátoknál.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2-es, ez elgondolkodtató...
2014. márc. 30. 15:29
4/4 anonim válasza:
Hogy nem csak a szlávok voltak kegyetlenek, hanem az odalátogató amerikai turisták! Hallottam én is egy történetet... de ezt úgy se nagyon hinnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!