Altisztire hol kell mellkasröntgent csináltatni?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg az alkalmasságira szóló behívót, és most nem csinálják meg ott a mellkass röntgent. Kórházban kell csináltatni, de oda kell ebutaló, fizetni kell érte?2014. febr. 27. 11:31
1/5 anonim válasza:
Tavaly is magadnak kellett vinned. őőőőőőő pontosan már nem emlékszek hogy is volt. De kellett beutaló a háziorvostól Tüdőszűrőre. Ott mondtam hogy üdv mellkasröntgent szeretnék. Beküldtek megcsinálták. Fizetni is kellett de hogy mennyit meg nem mondom neked most.
Nem tudom máshol is igy megy e, Egerben igy müködik.
2/5 A kérdező kommentje:
Tavaly mondták, hogy ott is megcsinálják a felvételin.
2014. febr. 27. 11:48
3/5 baloghtobi válasza:
háziorvis is beutalhat, de egyébként a tüdőgondozóba kell menni, pár ezer forint.
4/5 anonim válasza:
Már nem emlékszek rá pontosan, lehet levolt irva a levélbe hogy ott is megcsinálják. De én megcsináltattam itthon. De a menete az amit leirtam te pedig erre voltál kiváncsi.
5/5 Marczell válasza:
Jól írták, háziorvosnál kérsz beutalót tüdőgondozóra. Telefonon keresztül időpontot kérsz, jobb esetben kapsz is pár héten belül, nekem 3 hetet kellett várnom. Vigyél magaddal TAJ kártyát, lakcím, személyit meg pénzt is a biztonság kedvéért. Tőlem szerencsére nem kértek pénzt a tüdőgondozón (Bajcsi-Zsilinszky kórház), így nem tudom hogy aki pénzt kér, az mennyit kér (magánklinikán 7.000-ért csináltatnak mellkasröngent, ekörül mozoghat az összeg). Igazából attól függ hogy milyen indokkal utalt be a dokid, az én beutalómon az szerepelt hogy vizsgálják ki van-e TBC-m. A vizsgálat meg abból áll hogy derékig vetkőzöl és mellkasoddal nekidőlsz egy szalagnak. Elkészítik a képet, azt a doki kiértékeli és kapsz egy mellkasröntgen leletet. Azt kell magaddal vinned alkalmasságira és fontos hogy a lelet 6 hónapnál ne legyen régebbi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!