Emlékszik még valaki, egyáltalán miért tört ki a két háború, amiket amerika jelenleg folytat?
Figyelt kérdés
mert én már nem....lehet hogy maguk a háborúzó felek sem? miért is megy a harc? mi a célja az egyik és mi a másik félnek? mert én már tényleg nem emlékszem erre2009. dec. 11. 11:18
11/12 anonim válasza:
12.55-nek Semmi olyat nem írtam, h közvetlenül váltották egymást az amerikaiak meg az oroszok, mintha valami műszakváltás lett volna. LOL ember. Az orosz befolyás miatt mentek oda, sztem. Ezt csak az tudhatja aki benne is volt ebben a témában.
csuma
12/12 anonim válasza:
12-11 11:26
Afganisztánban a tálib rezsim alatt szinte nullára csökkent a heroinkivitel, mivel üldözték a "termelőket"! Mióta az amcsik megdöntötték a tálibok uralmát, a drogcsempészés 85-90%-a Amerikába történik, és robbanásszerűen nőtt a drogtermelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!