Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha az MH AA felvételijén nem...

Ha az MH AA felvételijén nem felelek meg akkor be adhatom a felvételimet egy rendőrszakközép iskolába?

Figyelt kérdés

Én katona szeretnék lenni és az MH AA-ra szeretnék felvételizni de ha netán nem sikerülne a felvételi egy két pont miatt akkor be szeretném adni a rendőrszakközépbe is a jelentkezésemet. Lehet ezt?

Arra gondolok ha egy két pont miatt buktam az MH AA.n ki. Nem arra hogy egészségilaeg alkalmatlan vagyok vagy ilyesmi.Mert ez nyilvánvaló h akkor a renőrszaközépbe is az leszek.

#felvételi #Rendörszakközép
2014. febr. 20. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Mért ne adhatnád? Ez olyan kérdés volt minthogy be adhatod-e attól még a jelentkezésed egy C&C gépkezelői szakképzésre mert te MH.AA. ra jelentkeztél. De amúgy az AA-n nem túl húzós a ponthatár. Csak az alkalmassági ami bajosabb. T3 helyett T4-es alkalmassági kell.
2014. febr. 20. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha pl csak 2 pont hiányzik, akkor megadják azt a 2 pontot, de gellebezhetsz is, ha nem sikerül.
2014. febr. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!