Milyen erős ez a légpuska?
2014. febr. 17. 19:55
1/9 Csiß válasza:
Ennyit találtam róla (ezt is egy olasz webáruházban): "Kinetikus energia / teljesítmény <25 Joule;> 17 Joule" (remélem jól fordította a google xD )
2/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy mert itthon " le vannak fojtva " , mikor én vettem azzal kezdtem, hogy bevittem egy vadászboltba, rugót cseréltek benne, meg pár dolgon állítottak, kb megduplázták az erejét.
3/9 anonim válasza:
Ja most ovlasom vissza, mielőtt félreértés lenne, nem a linkeltet vásároltam, Gamo Black Fusion van.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ha kicseréltetem a rugót stb,Akkor a gyári erejét vissza hozza?
2014. febr. 18. 18:58
5/9 anonim válasza:
Igen, könnyen megoldható, legtöbb vadászboltban foglalkoznak ilyesmikkel, " hála " a MO-i szabályozásoknak, hogy megszabták a légpuskák erejét, ha jól emlékszem 170 vagy 180m/sec lehet a torkolati sebesség maximum itthon.
6/9 A kérdező kommentje:
Csak 170m/s.Kár érte.
2014. febr. 18. 20:29
7/9 anonim válasza:
Értelmét ne kérdezd, egy lefojtott is tud kárt okozni, ha valaki direkt azt akar vele tenni, vagy éppen véletlen rossz helyre lő, szóval, ettől nem lett semmi se jobb, csak maximum, aki szeretné azt kapni, amit a gyár megtervezett, az a vásárlás után még költhet rá, vagy esetleg vásárolhat külföldön.
8/9 anonim válasza:
1. ez nem tudom már hányadik ilyen kérdés de hogy semmi keresnivalója a hadvezetés témában az is 100 % külön vannak erre szakosodott szaktopikok ( lásd index fórum ) ahol tényleges szakértők gyűjtők / sportlövészek többet tudnak mondani )
2. személyes véleményem szerint én 50 rugút biztos nem adnák ki érte, nekem egy Lider-31-em van ( XS-B3 gyártó néven ) 5,5 mm 7,5 Joule 210 m/S téglát csempét mindent tör, szerintem pontos is, 50 méterre is elvisz igaz akkor már a széllel nagyon ügyeskedni kell és fele ennyibe fáj, annyi a probléma hogy manapság már csak használtan lehet kapni
Kérdés mire kellene pontlövészetre lőtérre vagy otthon "plenkelésre" ?
9/9 A kérdező kommentje:
Varjút, verebet, galambot vadászni.
2014. febr. 19. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!