Tartalékos katonák is mehetnek rohamlövész kiképzésre vagy csak a hivatásosok és a szerződésesek?
Ha jól tudom ez nem képesítés hanem egyfajta teszt, 5 hetes hadgyakorlat.
Természetesen sok mindent megtanít: részben kommandós kiképzés, de hegyen és vízen is tartanak gyakorlatokat,nappal és éjszaka is mozognak tájékozódnak. Kihozzák az emberből a csúcs teljesítőképességét olyan körülmények közt mint ami éles bevetésen várható.
Mondhatni ez után a képzés után lesz az emberből valódi harcra kiképzett katona.
Ha valaki megkapja a rohamlövész rangot az valódi fonton vezető lehet.
Szerintem ha nagyon kíváncsi vagy erre, akkor keresd meg az illetékeseket és kérdezz rá. Szerintem még senki se próbálta meg ÖMT-sként, és valószínűleg eléggé elzárkóznak tőle, elég komolytalan ötletnek tűnik.
Amúgy meg azért ne hypold túl magad. Ez csak az amerikai ranger kiképzés és felvarró magyarosított változata, amit úgy tudom eredetileg a KMZ-s felvételi képzésnek akartak volna használni, de ahhoz végül egyedi felvételit alakítottak ki (Pitbull), de ezt is meghagyták hogy hadd villongjanak vele, akinek ez jelenti az önmegvalósítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!