Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nagyon jó vagyok Földrajzból....

Nagyon jó vagyok Földrajzból. Kimondottan a térkép ismeret az ami megy. Ezt milyen ágon tudnám kamatoztatni a honvédelmen belül?

Figyelt kérdés
Nagyon jó vagyok vaktérképen.Európa vaktérképen szinte minden beírtam.A Földrajz tanár azt mondta,hogy még sose kapott vissza vaktérképet ilyen jól kitöltve pedig már vagy 30 éve tanít.Ezzel a tudással mit tudnék csinálni a honvédségnél?

2013. dec. 12. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Kb. kitörölheted a térképpel, de lehet még azt se mert kemény a papír.
2013. dec. 12. 20:47
 2/11 anonim válasza:

A kérdező nem arra kíváncsi hogy mivel-hogy kell kitrölini, de lehet igazad van :)

Talán a terepasztalon, tájékozódásban segíthet valamit a térkép ismereted

2013. dec. 12. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehetnél térképész.
2013. dec. 12. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Felderítő? Az a gáz hogy már vannak műholdak meg google map szóval csak olyan helyek érdekesek amit műholdról nem látni pl : dzsungelek meg barlangok esetleg.

Mert kb mindent tudnak követni. Még lehetnél esetleg olyan valaki aki az ősföldet kutatja. Bár ez nem honvédség. Meg kb kell belőle kettő ember. Jó riporteri szakmát tanulsz és van tőkéd akkor természet filmet forgathatsz ha jól beszéled a nyelvet.

2013. dec. 12. 21:22
 5/11 anonim válasza:
Én is jo vagyok de ezzel csak foldrajz tanár tudsz lenni
2013. dec. 12. 21:22
 6/11 A kérdező kommentje:

ÁÁÁ tanárnak tuti nem megyek.A Sok köcsög diák engem nagyon idegesít.Szerintem felháborító,hogy a mai fiatalok mit művelnek.Visszapofáznak a tanárnak meg hasonló dolgok.

Mi se voltunk szentek,de amit ezek művelnek azért már durva.

Én tuti pofán verdesném mindet.Akkor meg ugrik a tanári engedély.

2013. dec. 14. 15:54
 7/11 Salamon Bálint ***** válasza:

Ezzel még semmit, lévén a vaktérképrajzolás nem honvédségi feladat.

Tanulj térképészetet, és akkor talán.

2013. dec. 14. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is jó vagyok földrajzból és annyit érek vele, hogy a földrajz tanár állandóan tőlem kérde, ha nem tudok valamit akkor azt mondja, hogy csalódott bennem, a többiek meg állandóan szivatnak más órákon amikor szeretnék mondani valamit állandóan azt mondják, hogy nincs földrajz óra.
2013. dec. 15. 11:34
 9/11 A kérdező kommentje:
szóval semmire nem jó a Földrajz. :(
2013. dec. 15. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy Európa térkép kitöltése nem különleges képesség hanem alapműveltség. Ne gondold azt, hogy valami fene nagy dolgot tudsz.
2013. dec. 15. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!