Nagyon jó vagyok Földrajzból. Kimondottan a térkép ismeret az ami megy. Ezt milyen ágon tudnám kamatoztatni a honvédelmen belül?
A kérdező nem arra kíváncsi hogy mivel-hogy kell kitrölini, de lehet igazad van :)
Talán a terepasztalon, tájékozódásban segíthet valamit a térkép ismereted
Felderítő? Az a gáz hogy már vannak műholdak meg google map szóval csak olyan helyek érdekesek amit műholdról nem látni pl : dzsungelek meg barlangok esetleg.
Mert kb mindent tudnak követni. Még lehetnél esetleg olyan valaki aki az ősföldet kutatja. Bár ez nem honvédség. Meg kb kell belőle kettő ember. Jó riporteri szakmát tanulsz és van tőkéd akkor természet filmet forgathatsz ha jól beszéled a nyelvet.
ÁÁÁ tanárnak tuti nem megyek.A Sok köcsög diák engem nagyon idegesít.Szerintem felháborító,hogy a mai fiatalok mit művelnek.Visszapofáznak a tanárnak meg hasonló dolgok.
Mi se voltunk szentek,de amit ezek művelnek azért már durva.
Én tuti pofán verdesném mindet.Akkor meg ugrik a tanári engedély.
Ezzel még semmit, lévén a vaktérképrajzolás nem honvédségi feladat.
Tanulj térképészetet, és akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!