Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Helyileg hol lehet jelentkezni...

Janika90 kérdése:

Helyileg hol lehet jelentkezni az amerikai seregbe? Csak amcsiba vagy van toborzojuk EU-ban is?

Figyelt kérdés
Nem érdekel a francia légió hiába könyebb meg stb illetve aki nem tud semmit inkább ne is írjon csak komoly emberek válaszát várom nem tudatlanokét

2013. nov. 30. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem hagyjátok rá! Sérült szegény.
2013. nov. 30. 18:18
 22/27 anonim ***** válasza:
30%
Nekem tetszik mikor 90es születésű kis pávák földhöz verik magukat. :D
2013. nov. 30. 18:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a kis csicska kifejezés találóbb lett volna.
2013. nov. 30. 18:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Inkább menjél vissza kapálni janika90, retardáltak nem kellenek az amerikai hadseregbe.
2013. nov. 30. 18:28
 25/27 A kérdező kommentje:
Kapálni? Azt a te gyomrod itt korog mindig nálunk az asztalnál tisztára nyaldod a cipőmet a kenyér héjjért éhes kutya :d
2013. nov. 30. 18:30
 26/27 Gugu Gabor ***** válasza:

Kérdező javaslom ezeket a honlapokat olvasgatni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha esetleg ez után akad konkrét kérdésed akkor szerintem kicsit pontosítsd mire vagy kíváncsi.

2013. nov. 30. 21:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Bár az igaz, hogy nem kell állampolgárság az amerikai fegyveres erőkbe való belépéshez, de akkor meg végleges letelepedési engedély kell (zöld kártya), amit meg nem fogsz csak úgy megkapni. Ahhoz valamilyen más okból lehet hozzájutni, menekült vagy, vagy már ott dolgozol jó ideje, családtag révén stb. Szóval ha ilyened nincs, akkor felejtsd el.
2013. dec. 1. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!