Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy működik a hivatásos...

Hogy működik a hivatásos katonaság?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy pontosan hogyan működik a mai honvédség. Gondolok itt arra hogy a kiképzés után mi van? Olvastam olyat hogy olyan mint egy munkahely. Nem tudom hogyan képzeljem el ezt az egészet. Nem tudom a laktanyában laknak e még a katonák vagy mindenki haza megy a dolga végeztével? Elég bután hangzik a kérdés meg amit leírtam de nem nagyon tudom hogy megfogalmazni. Szóval erre lennék kíváncsi ha tudtok segíteni azt megköszönném . Illetve még azt szeretném tudni hogy hogyan lehet minél hamarabb külföldi missziót vállalni. (mivel a pénz itthon elég kevés ez tűnik a legjobb megoldásnak). Válaszokat előre is köszönöm.

2013. nov. 26. 22:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen olyan mint egy munkahely.:reggel 6-ra bemész és a munka leteltével haza mész. Itt Magyarországon elég nehéz missziókon részt venni, mivel itt úgy kell jelentkezned a misszióra és innen a jelentkezők közül választják ki, hogy ki mehet és ki nem.
2013. dec. 23. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!