Lehetek más megyében katona?
Figyelt kérdés
Szóval... ÉN JNSZ megyei vagyok, de nekem egy Csongrád megyei város közelebb van mint Szolnok.
Vagy egyáltalán hogy van? Úgy mint régen? Hogy apámat elküldték innen Sopronba! :D 360km-re...
2013. nov. 12. 18:54
1/5 A kérdező kommentje:
Nem nagy álmom egyébként, hogy katona legyek, csak nem igazán találok munkát és ez megérne egy próbát.
2013. nov. 12. 18:55
2/5 A kérdező kommentje:
Mert néztem 1 cikket és azt írták, hogy bejelentett Csongrád megyei lakcím kell. Végül is ha muszáj bejelentkezek nagyanyámhoz és meg van oldva :)) (Igaz az 2007-es írás volt).
2013. nov. 12. 18:57
3/5 anonim válasza:
Ez nem munka, hanem hivatás. Ha nem érzel elhivatottságot ne is jelentkezz!
4/5 A kérdező kommentje:
Jajj hagyjuk már ezt...
Lennék én katona de kis gyerekként sosem volt ez az álmom. Kit érdekel az elhivatottság. Nekem ez is csak egy munka.
2013. nov. 12. 21:01
5/5 vzs válasza:
szerintem is fontos az elhivatottság... de te tudod....
a válasz a kérdésedre:
nem kell abba a megyébe bejelentett lakcímmel rendelkezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!