Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona szeretnék lenni de nem...

Katona szeretnék lenni de nem tudok úszni ezt szokták nézni a katonasulik a felvételin?

Figyelt kérdés

Sajnos semilyen szinten nem megy az úszás néztem a felvételi követelmények között de nem volt konkrétum leírva.

Tud nekem valaki konrét válasz adni?

2013. okt. 30. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én csak egy úszás tanfolyamot tudok ajánlani, nem nehéz úszni, gyorsan belejösz
2013. okt. 30. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Először bedobnak egy tóba és ha nem tudsz kiúszni lelőnek. Es attól hogy katona vagy nem leszel golyóálló.
2013. okt. 30. 20:51
 3/7 gungasam ***** válasza:
általában nem feltétel csak speciális egységeknél
2013. okt. 31. 23:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy hallotam hogy változtak az fizikai alkalmasági feltételek.

Tud nekem ezzel kapcsolatosan felvilágositást adni??

A további válaszokat előreis köszönöm.

2013. nov. 1. 10:39
 5/7 mustafa33 ***** válasza:
Én búvár voltam a csehszlovák néphadseregben de a mai napig nem tudok úszni. ☺
2013. nov. 1. 21:47
 6/7 A kérdező kommentje:
5.válaszolónak:Ahozz külön tehetség kell hogy egy búvár ne tudjon úszni ilyet még nemis hallotam ez a nap vicce. :)
2013. nov. 2. 16:39
 7/7 mustafa33 ***** válasza:

Ez a reális szocializmus abszurditásai közé tartozott. Sok minden mással hasonlóan.

Mi is azzal vicceltünk, hogy majd elsétálgatok a fenéken ☺. Hogy pontosítsak, csak tartalékos áttképzés volt, de a két hónap végén beírták a katonakönyvembe, hogy : áttképezve búvárnak (és a VSZ-ben egységes kódot). A két hónap valójában pedig azzal telt, hogy lőszerraktárt és csónak raktárt őriztem felváltva.

2013. nov. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!