Magyarországon mi dolga van ma egy katonának? Miért lesz valaki az?
"Miért is támadtuk meg Afganisztánt?
Szerintem a legközelebbi ország akinek "ártott" (ha igaz) az USA."
Az egy dolog hogy buta vagy, de legalább ne verd nagy dobra!
Na, szóval plusz még... (bocsi, csak hülye a gépem)
Nekem van egy csomó hivatásos katona ismerősöm. Rengeteg féle dolga van egy katonának. Egyébként az apám is hivatásos volt, de ő azért állt be, mert egyrészt nagyon szegény családból származott, így a sereg ellátta mindennel. Másrészt nem nagyon értett semmihez, a parancsolgatáshoz viszont nagyon. Viszont később lebukott, hogy nem ért semmihez, így aztán elég hamar el is távozott a seregből, 40 évesen nyugdíjba ment.
Mondjuk ezzel nem a katonákat akartam ledegradálni, mert az összes többi akit ismerek jó szakember abban amit csinálnak és rendes emberek. Csak azért írtam le példaként, mert valószínűleg ilyen okokból is állnak be emberek katonának.
Többnyire semmi. Hasonlóan más alkalmazottakhoz bejár a munkahelyére és elvégzi azokat a feladatokat amelyekkel megbízták.
Ezért nem is értek egyet a korai nyugdíjazással. Ha háborús körülmények közt kell dolgoznia (kiküldetés), azt fizetik, és a nyugdíjéveibe is szozóval számolják.
Szóval a láblógatás kicsit sokba kerül az adófizetőknek.
A sok nyugdíjas tanácsadóról nem is beszélve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!