Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan írhatnék levelet az...

Hogyan írhatnék levelet az amerikai elnöknek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kár időt pocsékolni a levélre, hisz nem érdeke a béke. Azért megr nigger még ne hidd, hogy békés izé.
2009. nov. 11. 15:26
 12/17 anonim válasza:
Csinálj videóklippet, mint Pink. Bár sztem ő nem sokat ért el vele...
2009. nov. 12. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyelj csak. Szerintem ő jobban tudja. Azért ő az elnök. Pláne, hogy az elnök mint intézmény nem csak egy személyként dönt, hanem ott az a rengeteg tanácsadó és szakértő, akit talán jobban tudnák kifejteni az érveiket mint bármelyik magánszemély. És szerintem jól teszi, hogy küldi az embereket Afganisztánba, rendet kéne már tenni abban az országban. Az ISAF csak kis részben harcol, legfontosabb feladatuk az építés és a rend megőrzése, hogy ott végre egy normális társadalom legyen.
2009. nov. 12. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Afganisztánban olaj van te szerencsétlen. Nem kell mindent elhinni amit a tévé mond. Iraqban olaj van. Afganisztánban is. Ahova katonákat küldenek, ott van valami, amit el akarnak vinni, ki akarnak sajátítani. Ezért törtek ki a világháborúk, ezért rohanta le Németország az oroszokat. Ezért fedezték fel Amerikát... Obama meg csak egy báb, amit jól fedezett üzleti érdekek mozgatnak. Le kellett nyugtatni a kedélyeket, elsimítani a mocskokat, hát tegyünk be egy négert miniszterelnöknek. Nincs annak semmi hatalma. Köze nincs a hadsereghez. A hadseregnek pedig köze nincs Afganisztánhoz, ahogy Iraqhoz sem volt soha. Itt csak földterület van, ami tele van nyersanyaggal, ami mindenkinek kell. Akinél olaj van, azé a hatalom. Akinek nem feltétel az iparhoz, hogy a másét vegye meg, az jól jön ki belőle.

Szerintem előbb gondolkozz és utána akarj levelet írni annak a szerencsétlennek. Mellesleg, szerintem a postás nem is megy arrafelé... ha meg mégis... kidobják a kukába.

2009. nov. 25. 19:14
 15/17 A kérdező kommentje:
pontosan tudom, miért folyik a háború és folytak! rengeteg történelmet tanulok! nem vagyok szerencsétlen, csak azért mert engem érdekel hogy ki hal és ki él! feltettem egy kérdést, és nem értem hogy egyesek miért nem tudnak normálisan válaszolni! a többieknek köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 26. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
De mégis mit akarsz írni? Jajj elnökbácsi ne legyen ilyen kőszívű a világ. Ugyanmár. Hol élsz te? Vagy szidni akarod a romákat? Pont egy feketének Xd. Vagy az országról akarsz? Obamának, aki pont magyarországot hozta fel elrettentő példának. Csak kiröhögtetnéd magad!
2009. nov. 30. 16:43
 17/17 anonim válasza:
Mivel elég sok Magyar származású magas rangú ember van az USA-ban ezért lehet h Obama is magyar valahol vagy az anyja apja netán kereszt anya isemi és ebböl kifolyolag nem is kell angolul irnod lehet h csak ő tudná elolvasni:D:D:D szentem kicsit ironikus...
2010. jan. 14. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!