Lehetne belőlem katona az egyesült államok seregében?
Kis gyerek korom óta katona akarok lenni, de nem Magyarországon. Az amerikai seregben akarok szolgálni. Ez lehetséges lenne? Mi kellene hozzá?
17/f
a magyar katonaságot nem tartom semmire, szerintem megvannak számlálva a napjai... Német nyelvet tanulok, szívesen mennék a BW-be is, de nem nagyon vágyom rá. Angolt nem tanulok iskolában, viszont itthon, önszorgalomból igen és gyakran azt érzem, hogy jobban is megy, érthetőbb számomra. Az álmaim az USA-ba vezetnek, ott akarok katona lenni, ha elküldenek valahova akkor túlélni és letelepedni ott. Nem tartom hazaárulásnak, egyszer reményeim szerint egy ország lesz, Föld névvel... Amerikában sokkal szabadabb tudnék lenni, hódolhatnék a hobbimnak is... Emellett a technikai fejlettség is vonz, a fegyverek, amiket imádok, főként a páncélozott járműveket. Hívj hazaárulónak, de szerintem Magyarországnak nincs is serege.
AntRetardált
Mi üzentünk hadat az USA-nak... Mi döntöttünk úgy, hogy a németek mellett leszünk, ezért pl. oroszország az ellenségünk lett. Németország is, ha azt nézzük az ellenségünk volt, elküldtek minket szépen a Don-Kanyarhoz, szándékosan feláldozták a katonáinkat... Mondd meg nekem: Magyarország serege = 0, Oroszország ellenünk volt, Németország szintúgy, mondhatni majdnem mindenki... Katona akarok lenni, NORMÁLIS katona, aki aktív, használja rendszeresen a fegyverét és harcol valamiért. Szerinted erre képes lennék itthon?
Többet között az ilyen hozzá állás miatt is van kevés haderőnk. Ha mindenki elmenne szerinted ki maradna?
Mondjuk had menjen aki akar, mert abba hazafiság úgy sem volt sok, az meg nem árt egy katonának.
Ha Amerikáért mész harcolni, akkor az elnyomó cionista terrorista ál-demokratikus világcsendőr államért mész harcolni. Jah hogy neked megéri feláldozni a lelked, becsületed egy kis puffogtatásért ?
Az ilyen nem is baj nem lesz honvéd.
Ha az Amcsi seregbe megy ki, akkor aztán semmi nem fogja ide kötni mert nem itt adózik, nem itt él, és másik országot gyarapít, ha kell erővel támad a nevében.
Ezt a hazaárulást összehasonlítani avval hogy itthon valaki külföldi (de itthon gyártott az is csak mondom...) sört iszik teljesen demagóg.
Szia, nem tudom, hogy az USA-ba milyen követelmények vannak (állampolgárság, zöld kártya, kint élő rokonok... stb.), de én is elgondolkoztam ezen, hogy kimenjek oda katonának. Kereszt szüleim élnek kint, és engem is vonz ez az "amerikai álom" dolog, ami nem feltétlen a hadseregben van, pusztán az ottani élet. Szeretnék kiköltözni én is, bár elsősorban a Francia Idegenlégiót néztem. Mondhat bárki bármit, hogy hazaáruló meg istenf**za, de pont ahogy Te, én is AKTÍV katona szeretnék lenni, nem pedig csak Szentendrén és társain állomásozni, mert véleményem szerint az közel sem aktív.. ugyan úgy katonának tartom őket is, de ha katonának szeretnék menni, az nem azért van, hogy ne csináljak semmit. Szerintem ez nem hazaárulás, hanem kalandvágy, aki pedig itt fikáz téged, az gyanítom, hogy csak a számítógépes játékokból van képben a hadsereg fogalmával. Nem vagyok sokkal idősebb (19), és még katona sem voltam, de mindenképpen szeretnék az lenni.
Úgy látom itt mindenki kib**zott veterán és osztják az észt, hogy mert Te 17 vagy akkor tuti "pelyhesf**zú nyikhaj" vagy, ilyenek mindig is lesznek, ezeket hagyd rájuk. Egyszer ők is voltak fiatalok és álmodozók, de ha nincsenek konkrét álmaid, akkor csak sodródsz a szürke tömeggel.
A Francia Idegenlégiónak már rendesen utánajártam, ott csak a nyelvvel lenne problémám, illetve (ami szerintem mindenhol probléma) egy kis enyhe lúdtalp. Szerintem keményebb hely az Idegenlégió, és a fizetés sem s**r, bár gondolom a US Army sem b**iképző és Steiner Kristófot az első ablakon át b**znák ki. Én csak a véleményem írtam le, ebből az írásból sok új információhoz nem jutottál, de azért remélem volt benne hasznos.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!