Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jelentkeztem a katonasághoz,...

Jelentkeztem a katonasághoz, de a személyiségi tesztől egy kicsit félek. Azt mondják az nehezebb, hogy mire mit válaszolsz. Hasonló személyiségi tesztett lehet taláni neten? Csak hogy tudjam megis mire számitsak!

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell félni, az idióták nem mennek át csak.

Legyél határozott, nyitott, objektív és kész!

2013. szept. 11. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindig legyél őszinte csak az igazságot mond és sose változtass a válaszodon mert lesznek keresztkérdések is.
2013. szept. 11. 15:02
 3/4 cl28 ***** válasza:
Net-en tesztet keresni felesleges, ha komoly bibi van a fejedben úgyse tudod "átverni" a tesztet. Ha első körben nem sikerül, ne add fel! Menj el még egyszer, lehet h csak a statisztika miatt kellett buknod, de ha másodszor is elhasalsz, akkor gyanús h mégsem neked találták ki a baka-létet. a teszten egyébként mérik mennyire vagy hajlamos "öngyi" lenni, nem vagy e túl agresszív vagy érzékeny esetleg túlságosan indulatos...
2013. szept. 11. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Add magad, ennyi! Én 2009-ben voltam, simán átmentem rajta, és nem kell félni, mert ha nincsen nálad bibi, akkor nincs mit rejtegetni.
2015. szept. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!