Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mivan most ezzel a szíriával?

Mivan most ezzel a szíriával?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam részinformációkból hogy atomuk van és most meg akarja támadni az usa. Nem lenne jó ha kitörne az atomháború én szeretem ezt a bolygót és nincs kedvem ilyen fiatalon meghalni vagy ha muszáj jó volna előre tudni hogy elkezdjek sietve spirituális dolgokkal foglalkozni.Nyugtasson meg valaki hogy nem lesz atomháború.
2013. aug. 29. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs atomfegyverük.

Az USA "csak" lebombázna 1-2 katonai támaszpontot, meg egyéb lényeges dolgokat.

De, még ez sem biztos.

Teljes katonai beavatkozás nem lesz.

2013. aug. 29. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
nem lesz atomháború, szíriának vegyi fegyvere van, Amerika be akar avatkozni, mert a szíriai rezsim lehet felelős egy Amerikai vegyi fegyver támadásért, az Oroszok szerint azonban nem kéne támadni, ameddig az ENSZ bele nem egyezik (igazából eddig is ezért nem támadott Amerika, mert az Oroszok meg a sárgák bevédték a "szegény" olajmágnás terroristákat), míg pl. Belgium azt mondja, h várni kéne konkrét bizonyítékra, h Szíria követte el a támadást, de Szíria már polgárai ellen is bevetett vegyi fegyvert, szóval eléggé alapos a gyanú, meg hát Amerikának elég komoly külső és belső hírszerzése, nyomozó irodái vannak, valószínűleg az állam rájön (vagy már rá is jött) az igazságra, én nem hiszem, h ürüggyel, vagy ok nélkül támadnának
2013. aug. 29. 14:23
 3/7 Csiß ***** válasza:

" "szegény" olajmágnás terroristákat"

Ez kicsit téves meglátás.Szíria nem egy rohadt nagy olajkitermelő ország.Szerintem kevered Szaud-Arábiával.Terroristának sem nevezném Asszadot és kormányát.

2013. aug. 29. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szíriában nem sok olaj van, illetve nem jelentős.

Assad meg nem olyan rossz.

A lázadók nem demokráciát akarnak ám, csak sok naiv azt hiszi és ezért támogatja őket.

A lázadók egy keményvonalas teokratikus , sharián alapuló rendszert akarnak.

Assad alatt nem végeznek ki, nem dugnak börtönbe, hogyha azt mondod, hogy nem hiszel Allahban vagy ateista vagy.

A kormánypártiak nem vágják ki az ellenség szívét kegyetlenségből.

Assad is követett el bűnöket , nem tagadás,de az igazi terroristák a lázadók.

2013. aug. 29. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted hogy sülne ki atomháború egy ilyen jelentéktelen cirkuszból ?
2013. aug. 29. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szíriában nem sok olaj van, illetve nem jelentős. "

Szerintem egy országban, ahol olyan kitermeletlen olaj és gázmezők vannak ami vetekszik Kuvaittal, nem mondanám hogy jelentéktelen.

2013. aug. 29. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szíria hadereje elég erős, a térségben jelentékeny is. Bár az USA-Izrael páros tény, hogy megeszi reggelire. A konfliktus akkor eszkalálódhat ha Irán Szíria védelmére kel, mivel valószínűleg ő lenne a következő célpont.

Mindenesetre nem szeretem az arabokat, de ez az Assad nagyon szimpatikus lett, hogy nem hagyja magát, bár szerintem a sorsa az lesz, mint Kadhafinak.

2013. aug. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!