Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A gárdisták "istenitik"...

A gárdisták "istenitik" Hitlert vagy ellenzik?

Figyelt kérdés
Lehet ,hogy hülye kérdés de nem értem:D
2009. okt. 31. 18:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%

Valóban nem korrekt a kérdés.

De az igaz, hogy azért a gárda "megtűr" ilyen elemeket a soraiban. Jót tenne az image-üknek, ha nem tennék...

2009. nov. 1. 00:48
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Persze kórusban sikoltoztok, hogy semmi köze a Hitler-pártisághoz a jobbikos brancsnak, ehhez képest amikor ezen az oldalon szó van Hitlerről, a helyi jobbikos különítmény nem győzi fényezni Adolfot.

Bárcsak leszoknátok erről a gyáva kétszínűségről, mindjárt komolyabban lehetne titeket venni.

2009. nov. 1. 09:28
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

hehehe nagyon vicces ugye? én is sz.rrá röhögtem magam amikor a siófoki Kárpátia koncert után láttam egy nagy csoport ilyen hazafit, akik Sieg Hei-t üvöltöztek az utcán. :D

mondanom sem kell a németek akik ott voltak jót nevettek a sok majmon.

2009. nov. 1. 13:41
 14/24 anonim ***** válasza:
4%
Akik ennyire lepontozzák a "nem" válaszosokat megkérném őket, hogy érveljenek ellene, előre is köszönöm!
2009. nov. 1. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

Akiket ismerek, és gárdisták, azok nem rajonganak Hitlerért.

Akiket ismerek, és rajonganak Hitlerért, azok nem gárdisták.

Viszont az már jobb kérdés lenne, utálják e a zsidókat. természetesen igen.Ez nem okoz semmiféle törést a lelkemben nekem se. A zsidó barátaimmal nem beszélünk erről, mivel nincs kompromisszum. Ez az utóbi mondat arra is rávilágít, hogy nem etnikai alapon kezeljük ezt a problémát. Itt a különböző mentalitásokról van szó. S a közös cél érdekében én hajlandó vagyok bárkivel összefogni, aki itt rendet akar. Legyen gárdista, náci, zsidó vagy cigány. Néger barátom viszont nincs, nem értem a makogásuk.

2009. nov. 2. 12:35
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

"Viszont az már jobb kérdés lenne, utálják e a zsidókat. természetesen igen.Ez nem okoz semmiféle törést a lelkemben nekem se. A zsidó barátaimmal nem beszélünk erről, mivel nincs kompromisszum. Ez az utóbi mondat arra is rávilágít, hogy nem etnikai alapon kezeljük ezt a problémát."

(1) Antiszemita vagy, és zsidókkal barátkozol. Ilyenkor hová teszed az elveidet? :)

(2) Több zsidó barátod is van egy olyan országban, ahol a zsidók száma 50 és 100 ezer közötti (azaz 0,5-1%). Ebből a 0,5-1%-ból van szerencséd többet is ismerni, mégpedig olyan szinten, hogy a barátaid. A fél életedet zsidó barátok keresésével töltöd, vagy egyszerűen hazudozol (régi jó szélsőjobbos szokás), esetleg beteg vagy és mindenütt zsidókat látsz? Miközben antiszemita vagy, zsinagógába jársz, hogy zsidó barátokat szerezz? Érdekes ízlés.

(3) A zsidókat hogyan nem lehet nem etnikai alapon utálni? Hogyan lehet utálni a zsidókat úgy, hogy nem a zsidókat utáljátok?

2009. nov. 2. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

12:35!

Logikailag ilyen csavaros szöveget még sosem olvastam.

A gárdisták nem nácik (ezt jónak látod leszögezni), viszont antiszemiták ("természetesen"). A zsidó barátaiddal ez nem kerül szóba, mert nem tudtok közös nevezőre jutni, és vannak zsidó barátaid, annak ellenére, hogy te a gárdával szimpatizálsz, akik "természetesen" utálják a zsidókat. A te zsidó barátaidat pedig nem zavarja hogy azokkal szimpatizálsz, akik "rendet akarnak" és "természetesen" utálják őket, mert úgyse tudnátok kimerítően megvitatni, úgy meg ugye kit zavar, ha "természetesen" utálják! Emellett "néger barátod viszont nincs", mert nem érted a "makogásuk". Mert ők talán alkalmatlanok a nyelvtanulásra, fákon élnek, és egész nap verik a tam-tam dobot? Na mindegy, ezen már le sem akadok.

Jön a keresztkérdés: hol lehetsz te?

a. Identitásválságban szenvedők anonim egyesülete.

b. Elmegyógyintézet.

c. Párhuzamos dimenzió.

Ne haragudj, de mást helyet, ahol így "tobzódik az irrealitás" egyszerűen nem tudok elképzelni...

2009. nov. 2. 20:04
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
XDDDDD
2009. nov. 2. 20:28
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

20:04

A válasz "A", más néven Jobbik.

2009. nov. 2. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
8%
Elvakult Jobbik ellenzők ugyanolyan szánalmasok vagytok, mint az elvakult nácik.
2009. nov. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!