Mennyi idő elteltével próbálhatom újra a katonai alkalmasságit, ha elhasaltam pszichológián?
Figyelt kérdés
Februárban voltam a Petőfi laktanyába alkalmasságin, de pszichológián alkalmatlan minősítést kaptam, mert a családban nem viszonyulok fényesen a családtagjaimhoz.
Mennyi időnek kell letelnie mielőtt újra megpróbálhatnám?
2013. júl. 1. 01:08
1/10 anonim válasza:
Az hogy derült ki, hogy nem viszonyulsz hozzájuk fényesen? Már bocs, hogy nem ez a téma, csak érdekel.:D
2/10 A kérdező kommentje:
Pszichológussal beszélgetés közben én hülye ilyeneket is elmondtam neki...már látom hogy rosszul tettem.
2013. júl. 1. 01:43
3/10 anonim válasza:
Rosszul?
Valószínűleg okkal van ilyen vizsgálat és valószínűleg nem véletlenül minősítettek alkalmatlannak.
5/10 anonim válasza:
Ez tényleg végleges. Nem lehet javítani.
6/10 anonim válasza:
Tehát azok mennek át a vizsgán, akik jól tudnak hazudni a magánéletükről, az őszinte embereket pedig meghúzzák. Mindent értek már. :D
Amúgy nem tudom, talán legközelebb csak jövőre. :\
7/10 anonim válasza:
Az már ott lesz az anyagodban, h egyszer elzavartak, szal grízes
De h lehetsz ilyen hülye, h elmondtad????
Ott adni kell a szépet meg a jót.
8/10 homo ludensz válasza:
Mikor legközelebb ilyen helyre mész ügyelj már arra is hogy hogy nyitod ki az ajtót,hogy ülsz le a székre és azon hogy ülsz,hogy tartod a kezeidet,gesztikulálsz e beszéd közben. Nem kell hazudni mert a pszichiáter vagy pszichológus a testbeszédből is sokat kiolvas. A mondandód csak megerősítette abban hogy esetleg (bocsi) antiszociális vonásaid vannak vagy lehetnek.Ettől még te értékes ember vagy esetleg más területen s ezen kár keseregni de te is megnéznéd hogy esetleg fegyvert kinek a kezébe adsz vagy olyan technikát ami döntéshozatalra kényszeríthet.
9/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
1 év elteltével próbálhatod meg újra, ha jól tudom.
10/10 anonim válasza:
Az attól függ, hogy megfellebezted-e. Ah meg, akkor egy évig, de ha nem, akkor 3 évig nem lehetsz katona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!