Jaj de kur va okosak vagytok csesszétek meg :) mert ti már nyílván próbáltátok. A válaszolók 99% előbb mindig rákeres a Google-ban bármire.
2013. jún. 25. 15:36
12/20 anonim válasza:
Ami azt illeti lőttem, nevezetesen egy M52-es darabbal, mi magyarok így hívtuk. Pofonegyszerű szerkezete van, gyakorlatilag egy késsel szét lehet szedni, nem igényel tisztítást, sőt az anyagminősége kicsivel az eredeti szovjet modell felett van. A töltőléc nem akad, a tolózár még olaj híján is remekül működik. Az irányzéka akkor sem megy gajra, ha leejtjük. -0,5-ös szemű lévén még én is remekül tudtam lőni vele, a szórása minimális, a lőszerek, amikkel lőttem megjegyzem kb. 25 évesek voltak, ennek ellenére semmi gond nem volt. Az egyetlen dolog, ami zavart, hogy a lakozást még anno fantasztikusan igénytelenül lett rá felvéve, így kicsit olyan volt, mintha egy rakás 2. osztályos csinálta volna technika órán, de hát ez előfordul egy háborúban.
2013. jún. 25. 19:53
13/20 anonim válasza:
Gazi miért nem mész vissza egy kicsit codra lövöldözni?
2013. jún. 27. 00:28
14/20 gazi válasza:
Haver miért nem rántol rá egy kicsit, hátha lenyugszol.
2013. jún. 27. 00:36
15/20 anonim válasza:
Tán nem lelőttek? Azért vagy ilyen ideges? próbáld alacsonyabb nehézségi szinten :)
2013. jún. 27. 00:58
16/20 A kérdező kommentje:
És mennyire kényelmes a fogása?
2013. jún. 27. 11:46
17/20 Pro Patria válasza:
Kedves 19:53-as válaszoló!
Ez valóban reprezentatív jellemzés, bár igazán pontos véleményt csak több más típus egymással való összehasonlításával lehetne adni. (Azon belül is több éves folyamatos használat, és lehetőleg valós igénybevétel mellett.)
De úgy gondolom, a kérdező nem most dönt az átfegyverzésről szóló tervekről, így bizonyára nem kell neki teljesen reális, átfogó kép.:)
Amit írtál, azt pedig érdekes volt olvasni.
2013. jún. 27. 14:18
18/20 anonim válasza:
Hát lol azt mondja lőttem vele a CoD1 -ben hát ez kész... Én meg lőttem vele a CoD2 -ben és elég jó volt... De amúgy tényleg jó fegyver volt...
2013. jún. 27. 18:56
19/20 anonim válasza:
Zajcev is Ilyet használt
2013. júl. 19. 22:50
20/20 anonim válasza:
Én cod 2-ben toujane mapon háztetőről leugorva nem egy 360 quickscopeot osztottam ki, szóval meg tudom érteni miért volt népszerű.
Viccet félretéve, az már sokat jelent, ha egy fegyvert majdnem 110 évig használnak :) van több ismerősöm aki az USA-ban vadászik, azt mondják hogy rengeteg utángyártott és használt mosin nagant van az amerikai vadászoknál az olcsó ár, jó minőség és az igénytelenség miatt sokan használják kezdő puskának is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!