A hadseregünk ereje fog még valaha gyarapodni?
Csak 174db T-72 volt meg 292db T-55.
Leopard2A6 ra sose lesz pénzünk meg még nincsen exportváltozata ez a legújabb leopard.
AK-63 ból 10000 van ebből 300db-ot modernizálnak.
És igen a JOBBIK legyen hatalmon!!
"Minél erősebb egy ország hadserege, annál erősebb gazdaságilag."
ez téves megállapítás
minél erősebb egy ország gazdasága annál erősebb LEHET a hadereje
ha nincs pénz mert xar a gazdaság xar lesz a hadsereg mert nincs miből felszerelni
még ezer éve fordítva volt csak hát már nem biztos hogy bexarnának tőlünk ha a rigáról hátrafelé köpködnénk a meggymagot
Téveszmék tömkelegével kell találkozni ezen az oldalon ,ez a szomorú.
Régen egy háboru után fellendült a gazdasága az országnak, mert akkor a hadi termelés miatt rendkívüli technikai fejlődés volt, 10év alatt az országok a sokszorosát fejlődték. Ma már ez nem így van. Ma már nem kell hadsereg ahhoz, hogy fejlődés legyen, ma már átlátja minden vezető háború nélkül is, hogy fejleszteni úgy kell, ahogy bírsz. A háború kényszer volt erre.
2013-at írunk, és nem 1913-at, vegyétek már észre! Nőjetek már fel!
Aknamentesíteni lehet, de te HADIFLOTTÁRÓL beszélsz.
Az, hogy most régi átalakított háborús aknászhajók léteznek nem jelenti azt, hogy neked hadiflottára van szükséged. Megint abból indulsz ki, hogy mi volt. Nem abból, hogy minek kellene lennie!
Barbár népség
"Minél erősebb egy ország hadserege, annál erősebb gazdaságilag."
Hát én ezen besírtam :D Pont fordítva működik a dolog, ha erős a gazdaságod, akkor nagy hadsereget tudsz fenntartani.
Gratt az 5. -nek a szellemes válaszért, jót röhögtem.
A kérdésre válaszolva:
Nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükség. Nem szívesen fizetnék a jelenleginél kétszerte több adót, csak azért, hogy nagy hadseregünk legyen (amibe engem is besoroznának ágyútölteléknek alkalomadtán), hogy aztán valami őrült háborút kezdjen és veszítsünk, mint ahogy az lenni szokott. Jó, tudom, hogy te az ország védelmére gondoltál, ha esetleg megtámadnának minket, de igazán nem csak ez az egy szempont van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!