Szerintetek melyik országot támadja meg legközelebb az USA?
Lesz invázió vagy csak légicsapások?
Úgy 5-6 évente megtámadnak egy országot.
1983-Grenada
1989-Panama
1991-Irak
1995-Republika Srpska
1999-Jugoszlávia
2001-Afganisztán
2003-Irak
2011-Líbia
Iránt biztos nem.
Irán és az USA-Izrael tengely több , mint 30 éve fenyegetik egymást.
Jelenleg az USA-nak nincs pénze ismét háborúzni.A demokrata párt meg inkább elkerüli a háborút.
1: Szíria 2: Irán 3: Észak-Korea (távlatilag)
Kis kiegészítés: Szomália, Jemen, Pakisztán ugyan a 3 országban nem a kormányzatot/rezsimet, de katonai eszközökkel az országok területét támadták.
Személyes vélemény: Az eddigi támadásokkal plusz, ha most azonnal megdöntenék az észak-koreai rezsimet egyetértettem és egyetértenék. DE Szíria vagy Irán megtámadását ostobaságnak és felelőtlennek tartom (és remélem, hogy súlyos árat fizetnek érte), mivel a szír rezsim az égadta egy világon nem különbözik az USA térségbeli szövetségeseinek vezetésétől, sőt...
Észak-Koreát hülyeség megtámadni a részükről, mivel ott nincs semmilyen ásványi kincs. Csak jó sok éhes száj.
Szíria nekem is a tippem, pont ma olvastam, hogy már mennek is a fegyverszállítmányok az Al-Kaidának Szíriába, hogy megdöntsék Assadékat. Ha közvetlenül megtámadnák, abból hihetetlen nagy baj lenne, mert a kínaiak is és az oroszok is elég jól megvetették ott a lábukat.
megjósolhatatlan
majd kiderül mijük nincs éppen olaj,ásványkincsek stb
ők a modern világ kalandozó magyarjai
valami megtetszik már támadnak is
de mit lehet elvárni tőlük?
mi is leszoktunk róla majd egyszer ők is maguk mögött tudják a barbarizmus korát
szegényes kultúrájuk még nem jutott el odáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!