Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Civilként lehet tankom? :D

Civilként lehet tankom? :D

Figyelt kérdés
Rendes harcképes tankra gondolok, milyen engedélyek kellenek hozzá? Vagy csak hadseregek birtokolhatnak? Tehát ha lenne annyi pénzem és elmennék az oroszokhoz adnának el nekem tankot? Csak kíváncsiság :D
2013. máj. 29. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de csak hatástalanított fegyverzettel. Biztos kell ehhez is egy csomó engedély mondjuk.

[link]

2013. máj. 29. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hatástalanítva, azaz nem harc- csak működőképesen (ez esetben). Igaz ez a fegyverekre is, csak ott nyilván a működőképesség megszűnését jelenti a hatástalanítás.
2013. máj. 29. 21:07
 3/12 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm! :)
2013. máj. 29. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem fogsz vele legurulni a spárig meg vissza, ha erre gondolsz. Forgalmit nem kapsz rá.
2013. máj. 29. 21:19
 5/12 anonim válasza:
9%
Miért? :D van rá pénzed?:D ha nincs akkor előbb gyűjts össze annyit utána beszélhetünk :D további tanácsadásért az ár 10%-át kérném :)
2013. máj. 29. 21:20
 6/12 A kérdező kommentje:
pedig milyen jó lenne beparkolni a teszkó elé :(
2013. máj. 29. 21:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Vagy beparkolni a tesco-ba:D:D:D

Egyébként igen, csak úgy lehet tankod, ha működésképtelen, vagyis muzeális emléknek veheted meg. Egyébként vagy az oroszoknál, vagy az ukránoknál van egyfajta túra, ahol egy bizonyos összeg (nem tudom mennyi, csak olvastam róla) befizetése után mindent ki lehet próbálni, állítólag még a Katyusát is!

2013. máj. 29. 21:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Na azt szívesen kipróbálnám! :D
2013. máj. 29. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Még jobb lenne szét is lőni vele a Tescot !
2013. máj. 29. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Elvileg lehet, de a lő szerkezete nem lehet működőképes, plusz rengeteg hatósági engedély kell hozzá hogy birtokolhass egy ilyen járgányt. Természetesen forgalomba nem használhatod, de ha van magántulajdonú telked, ott minden további nélkül. De a birtoklásra is kell engedély.

Még akkor is ha motorilag sem használható és csak a kasznija van meg.

2013. máj. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!