Hol tudnék éles maroklőfegyvert vásárolni?
Figyelt kérdés
Főleg a 9mm-es luger golyós Parabellum p9rc érdekelne.2013. máj. 27. 21:25
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találok sehol ilyet keresgetem egy ideje.
2013. máj. 27. 21:29
3/11 anonim válasza:
Hát Budapesten van de nem tudom mennyire laksz közel hozzá!
4/11 A kérdező kommentje:
hát nem lakom valami közel BP-hez :S
2013. máj. 27. 21:37
6/11 anonim válasza:
Először is a lőfegyver vásárlásához kell lőfegyver tartási engedély. A P9RC elméletileg katonai modell, és nem nagyon van már belőle, mivel a FÉG csődbe ment, ezért ebből a lőfegyverből szerintem csak raktáron lehet, gondolom annak nagy részét megvásárolta a Honvédség, Rendőrség, NAV stb. Nem tartom kizártnak, hogy lehet még kapni, de miért ennyire tetszik ez a modell?
7/11 A kérdező kommentje:
igénytelen fegyver minden körülmények között működik nincs vele gond :)
2013. máj. 29. 15:18
8/11 anonim válasza:
Ezt így ebben a formában nem állítanám, de persze ha te ezt szeretnél venni, akkor érdemes lenne szerintem írni egy mailt, vagy levelet valamelyik lőegyesületnek, hátha ők tudnak ebben segíteni.
Egyébként itt egy cikk a P9RC-ről, érdemes elolvasni:
Nem tudom, hogy mennyibe kerülhet most egy P9-es, de szerintem nem sokkal drágábban már kapsz más gyártmányú, szintén megbízható fegyvert. Annyira nem vagyok sajnos tájékozott ebben a dologban, ezért inkább azt mondom egy e-mailt megér a dolog!
9/11 anonim válasza:
mire akarod az éles lőfegyvert, mármint milyen célra? ha disznek kell akkor jó a parabellum, viszont ha használni is akkor ajánlom a Desert Eagle-t (az izraeli gyártmányt és nem az amerikait). 3 évig használtam ezt a típust (1 év Tel-Aviv, 1,5 év Gázai övezet, fél év Irak), ezért merem ajánlani. Bár gondolom nem ölni akarsz vele, de ha igen a legkiválóbb.
10/11 anonim válasza:
A Desert Eagle nem is lőfegyver, hanem egy kézi ágyú! Ha tényleg maroklőfegyvert akarsz venni, hobbilövészeti célból, vagy önvédelemre, akkor vegyél vagy egy steyr-t, usp-t, vagy egy sig-et, esetleg glock-ot. Drága, de rohadtul megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!