Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonaságba ez hogy működik?

Katonaságba ez hogy működik?

Figyelt kérdés
18 évesen beállnék a katonaságba akkor kérhetem azt hogy küldjenek ki külföldre? Vagy ehez mit kell tennem?

2013. máj. 25. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérheted.
2013. máj. 25. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, de sok lovét ne remélj. Amcsi gyerek 100x többet kap ezért !
2013. máj. 25. 22:00
 3/6 anonim válasza:

Hülyeéget beszéltek.

Lehet jelentkezni missziókra ( jelenleg Afganisztánba, Ciprusba, Szerbiába és IRakba( talán) lehet menni). 3 millió körüli összeg jár érte és 6 hónapig kell kint szólgálni ,ezalatt kapsz minimális költő pénzt, szállást, ellátmányt(Életlt-italt), lőszert. Viszont Cipruson kívül eggyikse egy kéj utazás.

ja és azt kihagytam hogy nem engednek ki akárkit. Bekerülsz egy lsitába és mondjuk a legjobb 50-et küldik ki 8magyarországból).- Nyelv tudás és egyébb katonai-polgári képzettségek előnyt jelentenek persze.

2013. máj. 25. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Mért beszélnék hülyeséget, ha azt írtam kérheti?
2013. máj. 26. 07:26
 5/6 anonim válasza:
Nem te
2013. máj. 28. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Jelentkezni kell a külföldi missziókra. Nem nagyon van mostanság mire. (Nincs: Irak, Afganisztán (csak KMZ)) Ami nemsokára megszűnik: Koszovó. Szóval mire odajutnál ezek tutira nem lesznek, de lehet h lesz más.

Egyébként Magyarországon Honvédség van...

2013. máj. 29. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!