Szlovákiai magyarként, jelentkezhetem-e a Magyar Honvédség-be, ha felveszem a magyar állampolgárságot, és a Szlovákiában szerzett tanulmányaim (szakközép-szakács+érettségi) érvényesek e (rangbesorolás ill. más szempontbol )?
26 vagyok,2 éve építkezésen amit sokáig nem szeretnék.elképzelés nincs nagyon h merre.katonaságnál talán fele a pénz viszont kiadás is kevesebb mint magánvállalkozóként.(pl. biztosítás,útiköltség ).
Elvárások: talán nem sok de stabil fizetés (szerződéses ill. hivatásosként)
Jó csapat,közösség -nekem sokat számít.
És magyar ember lévén ha lehet,magyar esküt tennék, Magyarországnak,és büszkén viselnem a karomon a magyar zászló színeit(ellentétben a szlovákkal,hogy őszinte legyek).csak nem tudom meg e éri,vagyhogy egyáltalán esélyes e elérni a hivatásos ill szerződéses állapotot,ezért ebben jártas ill. jelenleg is szolgáló katonák véleménye.köszi előre is a következő és az előző véleményeket is.
Ha erre mint "stabil állásra" gondolsz, valóban csalódhat.
Csak akkor tud bentmaradni az ember, ha elhivatott, ha ott _akar_ maradni.
Te döntsd el, hogy hogyan képzeled el a jövődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!