Hallottam h D. Korea hadat fog uzenni az USA-nak, ez igaz?
Figyelt kérdés
Es ha igen akkor szerintetek a francia legiosok es nemetorszag kikkel fog szovetkezni?2013. ápr. 12. 14:45
1/9 anonim válasza:
Salamon-szigeteket pedig megtámadja Kenyát.
2/9 anonim válasza:
Ej barátom, ne keverd a szezont a fazonnal, és olvass figyelmesen, mielőtt megszólalsz. Dél Korea éppen most folytat közös hadgyakorlatot az USA-val. Továbbá ha valaki hőbörög, az még nem háború. És az nem a hőbörgésből szokott következni.
3/9 anonim válasza:
Inkább Észak-Korea nem? Amúgy kétlem, hogy azok is hadat üzennének. Tudják, hogy nem sok esélyük lenne.
4/9 Vadkan01 válasza:
Persze, összefog a két Korea, hogy szétverje az amcsikat.
6/9 A kérdező kommentje:
Kossz a valaszokat de nem erre voltam kivancsi hanem hogy ki kihez tarsul majd...
2013. ápr. 12. 20:38
7/9 anonim válasza:
Ha az alap szituációval nem vagy tisztában akkor szerintem ne akarj belemenni ilyen részletekbe :D
8/9 anonim válasza:
És az USA meg Nagy-Britannia is hadat üzen egymásnak a Bermuda-háromszög felett való ellenőrzés jogáért...:D
9/9 Salamon Bálint válasza:
Már miért üzenne hadat Dél-Korea a legfontosabb szövetségesének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!