Van alapja Slota félelmének a magyarok katonai támadásával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Indexen olvastam. Valóban lennénk olyan hülyék, hogy civilizált ország ellenére nekiállnank háborúzni egy egyébként is nehéz helyzetben? vagy miért nyilatkozik ilyeneket?2009. szept. 19. 12:03
1/13 anonim válasza:
Slota egy idegbeteg bolond.Szereti a feszültséget szítani.Nincs is nálunk már olyan hogy hadsereg, szét van verve az egész.
Azért nyilatkozik ilyeneket, mert volt neki egy magyar felesége és gondolom megutálta.
Nem lesz itt semmilyen háború.
2/13 anonim válasza:
Slota elmebeteg. Nemrég tankkal akart bevonulni Budapestre. Egyedül a kisebbségi komplexusban szenvedő szlovák hazafiakat tudja manipulálni, a többiek csak nevetnek rajta.
3/13 anonim válasza:
Semmi alapja, az sns támogatottsága hálistennek csökken a Felvidéken, mert az elmebeteg sovén tótokon kívül más embereket nem nagyon tud bepalizni ez az alkoholista szlota, ezért kellenek az ilyesféle hatásvadász szövegek.
4/13 Salx Narval válasza:
Semmi alapja nincs.Van pár idióta, mindkét oldalon ennyi az egész.Mondjuk én őket, azért összeereszteném.Szerintem hamar lecsillapodnának és rend lenne végre.
5/13 anonim válasza:
én katona vagyok, és remélem nem lesz ilyen, mert akkornem az idióta Slota hullana el, hanem az ártatlna civilek és katonák.... őmiatta...
6/13 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed?
-nincs és azért nyilatkozik ilyeneket mert szereti szítani a magyargyűlöletet szlovákiában.
7/13 anonim válasza:
Slota elmebeteg. Van egy két kissebségi aki komolyan veszi, de számuk jelentétkelen. Nem indíthatnánk támadást, mert NATO tagok vagyunk. Ha nem lenne akor sem indíthatnánk ,mert a magyar haderő jelenlegi állapotával simán szétszednének minket slota követői.
8/13 anonim válasza:
Ez egy komplexusos barom mint minden igazi tót, máskülönben sajnos tényleg elmehetnénk ezzel a hadseregnek nevezett sz*rral a sunyiba, nemhogy sikeres támadást bárki ellen. Belföldön nem tudunk rendet tenni 20 éve, hol éltek gyerekek?!
9/13 anonim válasza:
semmiképpen nem lenne háború méf ha akrnánk indítani is, mert az európai únió nem hagyná hogy eurpában háború legyen.
10/13 anonim válasza:
Na a zsindex az megéri a pénzét.
Slota meg csak a tüzet szítja.
Meg mellesleg ha meg is támadnánk a szlovákokat, akkor a NATO adna a fejünknek. De mivel mi is tagok vagyunk, kötve hiszem hogy lesz itt háború a szlovákokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!