Magyarország hadserege milyen erős?
Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk, ha háborúzna egy országgal győzni tudna ?
Milyen országokat tudna legyőzni egy háborúban ?
2013. márc. 9. 15:02
31/36 A kérdező kommentje:
ok
2013. jún. 27. 10:16
33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 14. 20:47
34/36 anonim válasza:
Régi kérdés, de dobok egy hozzászólást.
Leszerelt honvéd ismerősöm mondta, hogy annyi lőszere van jelenleg az MH-nak, hogy folyamatos tűzzel (puskák,gépfegyverek, tüzérség, tankok, vadászgépek stb. stb.) kb. másfél órára elegendő lőszere van. Szóval egy délután alatt elfoglalnák hazánkat.
A szomszédos országok közül Szlovákia, Szerbia, Szlovénia és Románia az a visszatartható. Nincsenek jobb katonai helyzetben. Ausztria és Ukrajna kb. veszteségek nélkül rohanna le.
Sajnos katonaságunk nem épp erős, de szervezett!
35/36 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekel a téma de sajnos Magyarország akár mennyi fegyver megvehetne nem lenne elég ember hozzá.De viszont hogyha esetleg a valami folytán ami soha sem fog megtörténni Szlovákiával vagy akár szlovéniánál is erősebb lenne de erre nem kerülne sor mivel benne vannak a natoba egyébként a magyar társadalom képes lenne arra hogy akár 2 millió katonát tudjon biztosítani magyarország védelmére és ezek az egységek még csak a tartalékok lennének.De magyarország se lenne abba az állapotba amilyen be van.Ha orbán Viktor nem költene kisvasútra és stadionokra és a hülyéje magyarország jelentős készletét eladta 2012-ben.magyarország akár olyan erős is lehetne ha nagyon akarná mint Pl Ukrajna ,Románia.tehát tmaradjunk abba hogy magyarország nem gyenge.én politikusnak készülök egyébként ha érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!