Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kik nyernének most egy VH-t?

Kik nyernének most egy VH-t?

Figyelt kérdés
Oroszország, Kína és szövetségeseik, vagy az USA és a NATO nyernének egy VH-t? Szerintem a Kínai technika is elég fejlett blokkolni az amerikai rakétákat, Oroszország pedig néhány cimborával egy-két ország kivételével gyorsan lerohanná az alacsony létszámú EU seregeket.
2013. febr. 26. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem lennének nyertesek. Valamelyik beteg arc ledobna egy atomot, utána vége is a történetnek.
2013. febr. 26. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
nem dobna le senki atombombát attól hogy van nem fogják használni ezt tudj mindkét fél,hogy nem lenne etikus
2013. febr. 26. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
41%

Jelenleg egy világháborút lehetetlen megnyerni. Az csak az egyik verzió, hogy bekrepál a Föld.

De ha az egyik fél lezúzza a másikat, akkor ő is lehúzhatja azonnal a rolót. Amerika és Kína között olyan szintű kölcsönös gazdasági összefonódások vannak, hogy az egyik eleste a másik elnéptelenedésével járna nagyjából.

Katonailag úgy tudom, még nem érhet Kína az USA nyomába, bár egyre többet költ rá, az USA meg egyre kevesebbet, de még így is kb 10x többet költ az USA.

De a lényeg, hogy egy ilyen háborúnak csak vesztesei lehetnek.

2013. febr. 26. 22:13
 4/13 Vadkan01 ***** válasza:
59%
Majd meglátjuk.
2013. febr. 26. 22:51
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem próbáljuk ki !
2013. febr. 26. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Majd nézzétek meg melyik oldalra állunk, és tuti az fog veszíteni.
2013. febr. 27. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Észak-Korea! :D
2013. febr. 27. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

Az első mindent elmondott.

Ha kirobbanna egy 3. VH mi meg se tudnánk.Mire eljutna a hír hozzánk addigra már rég leatomozná egymást a sok degenerált cionista nagyhatalom és a Föld egy halott bolygó lenne és mi is egy lakatlan naprendszer lennénk.

2013. márc. 2. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
sztem meg nem használnák az atomot.
2013. márc. 3. 09:42
 10/13 anonim válasza:
SZERINTEM MAGYARORSZÁÁÁÁÁG!
2013. márc. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!