Zsolt32 kérdése:
Tudjátk a Donnál elestek neveit?
Figyelt kérdés
Küldene valaki egy linket egy oldalrol amiben a 2.Magyar hadsereg elseteinek a névsorát?A teljes névsor amin rajta van minden név.Mármint a Donnál elesetek névsorát.2013. febr. 18. 16:46
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem teljes az adatbázis ...
3/6 Komplikato válasza:
Éppen teganp említették egy műsorban, hogy valami 100-120.000 emberről mai napig nem tudják mi lett vele. tehát meghalt, fogságban halt meg, leélt egy életet a SZU-ban, stb.
Na most a Don-nál meg ha a múltkor a történész jól magyarázta hivatalosan 4+1 váltásnyi ember volt, váltásonként kb. 43.000.
4/6 anonim válasza:
VAlamit nagyon félrenéztek. 120ezer fő volt a teljes veszteség. kb 80ezer a halott, 40 az eltűnt. A teljes ismert lista a rudkinoi temető márványtábláin van. Gondolom máshol is megtalálható, de arról nem tudok
5/6 anonim válasza:
Én a Donról csak annyit tudok amit a liberális iskolákban elmondanak.Meg annyit,hogy az én dédnagyapám harcolt ott és ő vissza is tért csak az egyik lába maradt ott.Letépte egy bomba vagy mi.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor neked mázlid van.Az enyém ott maradt.Azért vagyok kiváncsi rá.
2013. márc. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!