Barcs bombása összefügghetett azzal, hogy egy vonatszállítmány kézifegyvert küldtünk a horvátoknak?
8-as vagyok.
Nem írt arról a Top Gun, ennyi volt a lényeg amit leírtam. Ezt fejti ki bővebben.
Sajnos igaz a hír, hogy Magyarország fegyverrel támogatta a Horvátokat.
És az is igaz, hogy provokáció volt az át tüzelés Magyar földre, az Uniós osztagok, felhívták a figyelmüket , ha még egy löveg, vagy lőszer át téved, szétbombázzák a határ menti településeket és katonai létesítményeket.
"Ez honnan?"
Hogyhogy honnan? A honvédségi raktárakból.
"Sajnos igaz a hír, hogy Magyarország fegyverrel támogatta a Horvátokat.
És az is igaz, hogy provokáció volt az át tüzelés Magyar földre,"
Tehát a kettő összefügg? A szállítmány miatt akartak provokálni minket?
Jahogy a hír honnan? A fene sem emlékszik már. Akkoriban épp egy lőszerraktárban voltam, valószínűleg az őrségfelkészítéskor hangozhatott el, mert ha volt valami incidens a szomszédos országokkal és fokozottan lehetett támadásra számítani akkor az őrségeket külön figyelmeztették.
De nem mernék rá megesküdni, eltelt húsz év. Te mindenre pontosan emlékszel ami húsz éve veled történt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!