Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi az a tankok homlokpáncélján?

Mi az a tankok homlokpáncélján?

Figyelt kérdés

Sok tanknak látni,hogy a homlokpanceljabol kis fogak állnak ki. És azok mik?

[link]

Egy kep amin jol latszodik.

2013. febr. 6. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Azok tartalék lánctalp szemek. Ha csatában ellőnek egyet, van kéznél mit betenni. Mondjuk úgy hogy "pót kerék". Ezért is fellehet tenni, meg nem elhanyagolható hogy a lövedékeket is eltérítheti.
2013. febr. 6. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bovingtoni harckocsi múzeum működőképes Tigrise:-)

Amúgy az első válasz tökéletes.

Tartalék alkatrés és extra páncél egyben.

2013. febr. 6. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Én meg arra lennék kíváncsi hogy mi az 3,4 üres cső ami olyan mint egy pánsíp a tank tetején.

Nem találom most képeken, de 2. világháborús filmeken is felfedeztem már egy párszor.

Arra gondoltam hogy esetleg valami fényjelző rakéta tartója, de még sosem láttam benne semmit sem.

2013. febr. 6. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Az a füst gránát vető lesz. Ha ellenséges páncélosvadász repülő támadt a harckocsira vagy védekezni kellett, akkor kilőtték, hogy takarják magukat. Jó volt még fedezéknek is a gyalogságnak.
2013. febr. 6. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Kössz, gondoltam valami ilyen turpisság lehet.

De vicces hogy mindegyik filmből lespórolták.

2013. febr. 7. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!