Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyar Honvédségben leszerelés...

Magyar Honvédségben leszerelés után a szolgálati fegyveremet hatástalaníthatom?

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 16:51
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
f@szfejkém! én pont azért írtam ki ezt a kérdést mert ezt nem tudom hogy müködik...
2013. jan. 24. 15:47
 22/30 Robi.88. ***** válasza:
Hu de nagyon kemény vki:D Mindjárt beszarok tőled:D
2013. jan. 24. 16:07
 23/30 Robi.88. ***** válasza:

De amugy ha elolvasnad az elso bekezdest: "Honvédség hadrendjéből kivont, további honvédségi felhasználás szempontjából feleslegessé vált eszközök és felszerelések értékesítését végzi."

Na mi tunik fel ebbol?? már nem rendszeresített dolgokrol van szo hanem ki vannak vonva... és nem fognak neked egy ak-63d-t kulon hatastalanitani a te kérésedre hidd el

2013. jan. 24. 16:10
 24/30 A kérdező kommentje:
gondoltam...és ki mondta hogy újakról beszélülk? Hulyegyerek...
2013. jan. 24. 16:19
 25/30 Robi.88. ***** válasza:

nagyon magas intelligencia szinttel rendelkezhetsz már csak a hangnemedből ítélve:)

Kb mindenki normálisan válaszolt és elkezdtél kötekedni:)

Nyugodtan élj álomvilágban, h milyen király gyerek vagy:)

Amit belinkeltél ott szó sem esik amdről v pa-rol :D

A lényeg az h remélem te nem mész el katonának, mert iylen iq fighterek nem kellenek oda:D

2013. jan. 24. 16:25
 26/30 A kérdező kommentje:
[link] na itt a hatástalanított fegyverről szó a szöveg alján... IQ fighter!
2013. jan. 24. 17:59
 27/30 A kérdező kommentje:
és jobb ha tudod a könnyű vegyes zászlóaljba szolgálok!
2013. jan. 24. 18:01
 28/30 A kérdező kommentje:
amugy meg azért beszéltem durván mer már nagyon idegesít az okoskodásod az Ak-val kapcsolatban....
2013. jan. 24. 18:05
 29/30 A kérdező kommentje:

www.hmei.hu/egyebinformaciok_hirarchivum_inkurrencia_bolt.html

Az előzö link vmiért nem müködik..:D

2013. jan. 24. 18:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ez a te kérdésed :" Magyar Honvédségben leszerelés után a szolgálati fegyveremet hatástalaníthatom?"

Válaszoltak a kérdésedre,nem tudom miért vered magad,az egy dolog hogy vásárolhastz hatástalanított fegyvert,de azt ami évekig a saját szolgálati fegyvered volt,azt nem fogják a te kedvedért hatástalanítani,de ha te tényleg katona vagy akkor ilyen kérdést fel sem teszel!

2013. máj. 9. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!