Tényleg az oroszok a legjobb katonák?
Figyelt kérdés
hát én inkábba németeket mondtam volna de az oroszok elég fanatikussak, de a németek már nem olyanok voltak ezért inkább az amcsik a jobbak2012. dec. 18. 16:19
1/13 anonim válasza:
?
Képzettségtől függ.
A speciális alakulatok között vannak általában a legjobbak, olyanok pedig szinte minden országban vannak.
2/13 anonim válasza:
A magyarok és a németek... a fél világ ellenük ment, mégis évekig több fronton ott voltak.. főleg a németek.
4/13 anonim válasza:
Pista István...
Talán az oroszok harci morálja volt a legalacsonyabb, csak azért mentek, mert ha nem teszik a saját tisztjeik lövik őket le.
5/13 anonim válasza:
Ja.. csak Moszkváig verték őket, a nagy gyűlöletük ellenére... pedig mindig túlerőben voltak...
6/13 anonim válasza:
A háborút nem a különleges osztagok nyeri, hanem az olyan hétköznapi senkiháziak, mint mi akiket ha kell be is soroznak egy adott országban.
7/13 anonim válasza:
Azért a finnek meglepték a ruszkikat a világháborúban.
8/13 lindmayer válasza:
nem csak a képzettség számít, hanem a felszerelés
ugyanis lehet hogy a lengyeleknek kiváló lovasegységeik voltak, amikor az oroszok és a németek tankokkal vonultak fel ellenük a második világháborúban
nos, képzettség terén meg tényleg a speciális alakulatok viszik a prímet, de azt meg nehéz megmondani, hogy melyik ország rendelkezik a legjobbakkal
9/13 anonim válasza:
a cigó a legjobb katona erősek bátrak kitartóak
10/13 anonim válasza:
A legfanatikusabb katonáknak én a japánokat mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!