Melyik éri meg inkább? idegenlégió vagy egyetem?
Figyelt kérdés
szóval elmennék a nemzetvédelmi egyetemre 25évesen végeznék elötte összeismerkednék egy lánnyal összejönnénk talán később gyerek rezsi adó stb-t fizetni ellenben 17-18 évesen mennék az idegenlégióba semmi adó stb 23évesen lenne 18 millió ft-om visszamennék még egy 1,5évre éles bevetésre és tessék már megvan a pénzem 25évesen. Mi a véleményetek?2009. aug. 13. 11:13
1/5 anonim válasza:
Mivel a légióba a jelentkezők kb. 8 százalékát veszik fel, a többit kihajítják az első 3 hétben így te tudod, hogy egyáltalán van-e alternatíva amin gondolkodsz.
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon szeretnék bekerülni most ráhajtok az edzésekre
2009. aug. 13. 11:32
3/5 anonim válasza:
Általában a nagy élettervek sosem úgy alakulnak ahogy az ember tervezi....
Élesbe sok minden más, mint ahogy előre elképzeljük...
De sok sikert hozzá!
Amúgy én előbb az idegenlégiót választanám
4/5 anonim válasza:
"23évesen lenne 18 millió ft-om"
Ja, vagy 19 évesen temetésed.
Megéri?
Nekem nem érné meg.
5/5 anonim válasza:
Ha képes vagy rá menj és ne nézz vissza. Ha végigcsinálod akkor jó sok pénzel és és francia nyelvtudással-állampolgársággal gazdagodsz. Ráadásul ha végigcsinálod akkor olyasmit mondhatsz el magadról amit nem sokan. sok sikert. Ha testi adottságaim engednék akkor én is mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!