MH 25. Klapka György Lövészdandár?
Minden féle képp harcoló alakulathoz szeretnék kerülni, ha ténylegesen idővel szeretnék missziókat vállalni érdemes e Tatára jelentkeznem? Milyen előnyei vannak a Lövészdandárnak?
Gondolkoztam még Szolnokon a Vegyes Könnyű Zászlóalj-hoz jelentkezni a tériszonnyal gondok vannak, és ott ahogy figyeltem a kijuttatási módokban az ugrás is szerepel..Le lehet ezt küzdeni akarattal?
szia a lövészdandár nagyon jó kis alakulat csak arra vigyázz, hogy jó legyen a szemed. az előnye az, hogy rohamlövész tanfolyamra mehetsz tovább ami az alakulatnál a legmagasabb képzettség , de arra logisztikus is jelentkezhet. külszolgálat szempontjából jó ha harcoló alakulatnál vagy, mert nem fogsz annyira unatkoizni, de egy logisztikusnak is jó munkája van kint pl Afganisztánba vagy koszovóba.
a könnyű- Vegyes zászlóalj elit alakulat mint a Különleges műveleti. Nagyon nehéz bekerülni mindkettőbe. fizikailag, szellemileg nagyon ott kell lenni. a tériszonyt pedig az első ugrásodnál le tudod győzni csak merj ki ugrani. De sztem az lesz a legkissebb gondod a kiképzésen illetve a kiképzés elötti kiválasztáson ha elit alakulatban gondolkozol.De sztem maradj a lövészdandárnál. :D rem. mindenre választ tudtam adni
köszönöm a kommented! :)
de maradok a valódi célomnál, a felderítőknél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!