Ja semmi bajom vele végülis nyírjuk halomra az embereket mert jó móka.
Kutyák neveltek vagy mi a franc bajod van?
Kérdező te meg jó lenne továbbra se akarnál felidézni semmit ebből a korból, legyen már kis önkritikád.
2012. nov. 9. 16:16
12/18 A kérdező kommentje:
Neked meg mi a franc bajod van? Amúgy meg már rég nem a kérdéshez kapcsolódóan írsz, nem akartalak megint lepontozni, úgyhogy innentől el lehet húzni...
Csak mert neked bajod van azzal a korral attól még történelem, mégpedig egy igen fontos időszakról. Akik Római páncélzatba öltöznek és csatákat mutatnak be azokkal is van bajod? Csak mert ugyan az, akkor is öltek embereket csak téged nem háborít fel, mert már régen volt.
2012. nov. 9. 16:24
13/18 anonim válasza:
Pontozz le. Nem itt kéne eljátszani a nácit is kész. Menjél görögországba.
És nem mondjal már ilyen böszmeségeket...
2012. nov. 10. 04:46
14/18 A kérdező kommentje:
Nézz már utána mi a náci, ember. a náci az aki a NÉMET NSDAP-hez tartozott. Én nem vagyok se német se pártag kvázi náci se. Amúgy meg ezzel a beszéddel kb. a történészeket is lenácizod akik ezzel a korral foglalkoznak. Ezekkel az ostobaságokkal amiket összehordasz biztos kompenzálsz valamit vagy csak valami torll vagy. Lényeg ha nem tettszik a téma, nem baj, de ne szólj bele. Ennek már semmi köze a kérdéshez, tehát vagy térj vissza az eredeti témára vagy menny máshova.
2012. nov. 10. 11:24
15/18 Undefined90 válasza:
Allgemeine SS egyenruhát tök felesleges venned, nem tudsz vele semmit sem kezdeni.
2013. febr. 20. 23:48
16/18 anonim válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy Magyar, miféle hagyományt akar őrizni német egyenruhában. Tudom hogy néhány kisfiúnak "menő" nácit játszani, persze ezeknek fogalmuk nincs a dolgokról... A kedves kérdező sem ismeri a történelmet... Én a Magyar "hagyományőrzőt" Bocskai ruhában tudnám elképzelni! De gondolom fogalmad nincs kedves kérdező, hogy milyen is az.
2015. márc. 21. 21:16
17/18 A kérdező kommentje:
Hm, 26. SS páncélgránátos hadszóosztály (Hunyadi)?
Tudom milyen a bocskai, nekem is van bocskai öltönyöm.
2015. márc. 23. 22:02
18/18 ...012 válasza:
Gondolom úgy érted a hagyomány őrzést hogy amikor csata jeleneteket adnak elő akkor te a Német oldalon lenén igazándiból lehetséges csak jelentkez egy hagyomány őrző csapatba de Magyar egyenruhát is kell venned mivel Magyar vagy és nem mindig Német ként kell meg jeleni mert nem csak arról szól hogy mész egy csatát eljátszani és kész hanem van amikor megemlékezés van a Magyar katonákról és te meg oda állítasz Német egyenruhába az nem szép :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!