Az amerikai tengerészgyalogság MCCUU MARPAT mintás ruháján milyen felvarrókat hordanak?
A név nem a bal mellükön van?
Jobb mellükre meg a US. Marines felvarró nem?
Amúgy azt tudtam,hogy név van rajtuk,én igazából a zászlóra meg ilyenekre gondoltam.Mert a US Armysok fel vannak ragasztva egy csomó felvarróval,zászlóval,rangjelzéssel,alakulat jelzésével stb.
Bevetési ruházaton vagy csak a nevük van a bal mellükön (amire gyakran ráveszik a mellényt, hogy ne látszódjon), semmi más (minden azonosító adat a dögcédulájukon van, nem kell a ruhára, így elkerülik az orvlövészek figyelmének felhívását a vezetőkre).
A gyakorlójukon, és díszegyenruhájukon viszont rajta van minden, név a bal mellen és jobb kézen, bal kézen a USMC logó, vállapként pedig a rendfokozat. Néha jobb mellen ott van a század/osztag neve is.
Még egy ilyen,hogy ez volna az?
Mármint az egyenruhájuk?Mert ezt akarom venni(boltból a kép),de mintha kicsit világosabb lenne mint amiket találok interneten eredeti képeket bevetési ruházatban.Vagy csak a fényképezés végett lenne világosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!