Lehetek szerződéses katona ha kis mértékben zöld szin tévesztő vagyok? Hallani ezt is azt is nem lehet ki igazodni! Akkor most mi az igazság?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 08:37
1/12 anonim válasza:
Ö, nem találkoztam még ilyen esettel, a hivatásos katonák körében, de inkább menyj biztosra, és kérdezd még egy toborzó irodán...
2/12 A kérdező kommentje:
kössz megprobálom!!
2012. okt. 7. 13:12
3/12 anonim válasza:
igazából lehetsz, csak akkor olyan helyre osztanak be, ahol ez nem hátrány...a fívéremnek ínszalagszakadása volt, figyelni kell a térdére,ezért raktáros, és nem jár gyakorlatozni...ennyi
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor még nem halt meg minden remény!!!
Kössz
2012. okt. 7. 18:00
5/12 anonim válasza:
Remény???
:)
Ne izgulj, ha nem is leszel a KMZ speciális mesterlövésze, kiváló katona lehetsz, szurkolők neked, ha lesz kitartásod, bekerülhetsz... :)
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
:)
2012. okt. 8. 08:05
7/12 anonim válasza:
figy tuti forrás: 2012 Savaria karnevált Hende Csaba honvédelmi miniszter nyitotta meg, én római hagyományörző vagyok a savaria légióban, amikor vége lett a műsornak személyesen kérdeztem meg a jelen lévő toborzó tisztekkel együtt ( 18 vagyok és katonatisztire szeretnék menni NKE-re ) és ő személyesen mondta hogy onnan nem kizáró ok, + egyik haveromat most vették fel hivatásosnak kecskemétre a lövészekhez, ő mesélte hogy az egyik srác akivel együtt volt 7 ből csak 4 színt ismert fel, és most vele együtt LÖVÉSZ !!!
8/12 anonim válasza:
a fívéremet én is megkérdeztem, ( második vagyok...)és csak röhögött és azt mondta, a kérdés, hogy mennyire téveszted el a zöld szint... mert kicsit vicces lesz, ha a gyakorlódat összemosod a barátnőd rózsaszín cuccaival,és a szemlén pink szerelésben jelensz meg...XD
9/12 A kérdező kommentje:
Az szép lenne!!:DDDDD
Annyira vagyok szintévesztő hogy azt mondta a doki hogy a mindennapi életbe soha nem fogom észrevenni,annyira minimáis!!!és ezt az anomaloszkopos vizsgálat döntötte el!!Azt kellet megcsináltatnom!
Akkor.....????XD
2012. okt. 12. 12:23
10/12 anonim válasza:
ha jogsid lehet, katona is lehetsz...szóval huzzá szerződést aláírni, és igyekezz teljesíteni a követeléseket! esetleg még a picológián kiszórhatnak...de nyugi, nem Ranbókat és Robot zsarukat keresnek a seregbe. a szemed miatt tuti nem kapsz piros keresztet...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!