Hány szerződéses katona áldozná az életét a hazáért?
Itt mindenkinek csak a szája jár. Rögtön jöttök Afganisztánnal , meg a pénzzel, a politikával... a kérdés nem erről szólt, és nem is arról, hogy de úgysem lesz már itt háború.
A válasz pedig az, hogy a nagy többségük igen, ha valóban a hazát fenyegetné közvetlen veszély. És talán naiv vagyok, de ez nemcsak a katonákra igaz, hanem azért a felnőtt lakosság nagy részére. Vannak persze olyanok akik csak azért jönnek katonának, mert lusták dolgozni, de azok nagyon gyorsan csalatkoznak és állnak is tovább...
Nekem volt szerencsém, vagy szerencsétlenségem? :Ő afganisztánban járni, aki itt most lepofázza az MH ott nyújtott teljeseítményét, az nem hogy egy f@sz, hanem talán a magyar nyelv nem talál rá szvakat...
Az egyik leg fegyelmezettebb, és megbízható csapat, az ott életüket vesztőket joggal hívhatjuk hazafias hősöknek, mert nem hiszem, hogy az itt kommentezők közül bárki is alá merné írni a szerződéstt(ha a kiképzést egyáltalán végig bírja csinálni)
Röhög a vakbelem......Ezek nem is katonák,hanem terepmintás tutyiba bújtatott paprikajancsik akik az első golyó süvítésétől reszkető inakkal menekülnének....
Igy haza meg úgy haz....egy nagy szart a magyar katonságnak,meg az egész országnak!
Köszönöm,de már megvolt a kiképzés,majd 3 hónap frontszolgálat a koszovói vonalba annó 2004/2005-ben.
Sokat tudnék én mesélni neked barátom a katonáskodásról meg a háborúról.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!