Most, hogy Orbán kiadta a baltás gyilkost, ki fog törni a háború az Örményekkel?
Elvileg annyira dühösek ránk az Örmények,hogy akár még háború is lehet.Az Örmények mindenütt magyar zászlót égetnek és elvileg már magyarokat is bántalmaztak kint.Ha kitör a háború akkor van esélyünk ellenük?Ők jönnek ide harcolni vagy mi megyünk oda harcolni?
És kérem,hogy ha valaki szerint hülye a kérdés akkor nem kell egyből lehordani mindenfélének.Én csak kérdezek.
Nem!De amúgy se érdekelnek az Örmények!
Én megértem őket,de mi nem tehetünk erről!Az Azeriekkel van bajuk,nem velünk,csak az elnökük is olyan sötét mint az éjszaka és nem veszi észre!
Én nem félek.
Ha a hazámért kellene fegyvert ragadnom akkor legyőzném a félelmeimet.Tudom jól,hogy az első tűzharcban össze fosnám a bokám,de azt is tudom,hogy összeszorítanám a fogaimat, kihajolnék a fedezék mögül és szórnám őket mint Rambó.
Egyrészt azért nem lesz háború, mert már 2004-ben, amikor megtörtént a gyilkosság, akkor se lett belőle háború.
Másrészt az örmény elnöknek is a fejére kéne koppintani, ugyanis ők is elég sok azeri legyilkolásában sárosak, most meg játsszák a világsajtóban a szentet.
Harmadrészt ha igaz az, hogy úgy kezdődött ez az egséz cirkusz, hogy a baltásnak ölték meg pár rokonát az örmények és válaszként megölte ezt az örményt, akkor végképp nem értem, miért ők vannak felháborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!