Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most, hogy Orbán kiadta a...

Most, hogy Orbán kiadta a baltás gyilkost, ki fog törni a háború az Örményekkel?

Figyelt kérdés

Elvileg annyira dühösek ránk az Örmények,hogy akár még háború is lehet.Az Örmények mindenütt magyar zászlót égetnek és elvileg már magyarokat is bántalmaztak kint.Ha kitör a háború akkor van esélyünk ellenük?Ők jönnek ide harcolni vagy mi megyünk oda harcolni?

És kérem,hogy ha valaki szerint hülye a kérdés akkor nem kell egyből lehordani mindenfélének.Én csak kérdezek.

2012. szept. 3. 16:03
1 2
 11/17 Vadkan01 ***** válasza:
35%
Azért nem az eszközök a fontosak hanem az emberek akik harcolnak és a hadvezérek akik irányítják őket. Láthattuk hogy Vietnamban a gyengébben felszerelt észak legyőzte a déli szomszédját+USA vagy Nagy Frigyes több nagyhatalommal szemben is győzedelmeskedett.Tehát Örményo. jól képzett hadsereggel jó vezetéssel legyőzné a Azerb.-t ezért jön képbe NATO így abszolút túlerővel nem tudna mit kezdeni, de nyilván Oroszo.-nak is lenne ebbe beleszólása.
2012. szept. 3. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem!De amúgy se érdekelnek az Örmények!

Én megértem őket,de mi nem tehetünk erről!Az Azeriekkel van bajuk,nem velünk,csak az elnökük is olyan sötét mint az éjszaka és nem veszi észre!

2012. szept. 3. 22:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Látom a média elérte hogy féljenek az emberek...még egy pont a zsidóknak
2012. szept. 4. 01:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Én nem félek.

Ha a hazámért kellene fegyvert ragadnom akkor legyőzném a félelmeimet.Tudom jól,hogy az első tűzharcban össze fosnám a bokám,de azt is tudom,hogy összeszorítanám a fogaimat, kihajolnék a fedezék mögül és szórnám őket mint Rambó.

2012. szept. 4. 01:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Földrajzi oko miatt ez meglehetősen nehezen lenne kivitelezhető, egyébként pedig nem velünk, hanem az azeriakkal akarnak háborúzni.
2012. szept. 4. 01:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt azért nem lesz háború, mert már 2004-ben, amikor megtörtént a gyilkosság, akkor se lett belőle háború.

Másrészt az örmény elnöknek is a fejére kéne koppintani, ugyanis ők is elég sok azeri legyilkolásában sárosak, most meg játsszák a világsajtóban a szentet.

Harmadrészt ha igaz az, hogy úgy kezdődött ez az egséz cirkusz, hogy a baltásnak ölték meg pár rokonát az örmények és válaszként megölte ezt az örményt, akkor végképp nem értem, miért ők vannak felháborodva.

2012. szept. 4. 07:07
 17/17 Válasz25 ***** válasza:
csak sok örmény más országokban él
2012. szept. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!