Szeptember 11 én vonulok Szentendrére. Felderítőnek jelentkeztem, de aknavető irányzónak vettek fel. Mennyi az esélye annak hogy idővel felderítő vagy lövész lehetek? Lehetőleg minél hamarabb.
Figyelt kérdés
Júni 25 én voltam alkalmasságin. 312 pontom lett.
Ma szóltak ( két héttel vonulás előtt ) hogy már feltöltötték a lövész és felderítő beosztásokat.
2012. aug. 28. 19:03
11/15 A kérdező kommentje:
Szeva, 18 vagyok. Én is remélem lesznek hasonló korú srácok is :)
2012. szept. 7. 15:52
12/15 anonim válasza:
én 23
ha vonattal mentek írjatok már privátot ×D
13/15 anonim válasza:
MI a különbség a lövész meg a tüzér között? És még valami: Azok akik a repülőkből ugrálnak ki, a felderítők? Vagy hogy van ez?
14/15 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezek rá, de én kb. 8 hónapja jelentkeztem felderítőnek és egyelőre semmi válasz. Ti mikor kaptatok értesítőt?
15/15 A kérdező kommentje:
alkalmassági után kicsit több mint 2 hónapra megjött. de szerintem talán a pontszámod miatt lehet ha eddig nem hívnak.
2012. okt. 31. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!